Program: L – V: 9.00 – 20.00

Programează-te acum!

ALBIRE DENTARĂ

Albire dentară laser este cel mai inovativ tratament de albire dentară existent. Tipurile de albire dentară variază în funcție de rezultatele vizibile și de efectele durabile, ceea ce poate îngreuna alegerea unui tratament eficient de albire durabil.
La clinica Smile Dental Spa oferim o nouă procedură de albire dentară cu laser, care poate avea rezultate excepționale, cu ajutorul laserului EPIC X de la BIOLASE. Acest tratament inovator poate oferi pacienților noștri până la nouă nuanțe de dinți mai albi în aproximativ 20 de minute, cu puțin sau fără disconfort și cu rezultate imediate.

Dacă doriți o albire dentară cu costuri mai mici, puteți opta pentru albirea cu lampa WHITE SMILE. Aceasta este o altă metodă de albire dentară foarte eficientă și se face în cabinet, fiind necesare 2-3 ședințe a câte 40-50 de minute, spre deosebire de albire dentară laser, care se realizează într-o singură ședință.

Albire dentară laser BIOLASE EPIC X

Albire dentară laser Biolase Epic X este cea mai rapidă și cea mai eficientă metodă de albire a dinților. 
Cercetările au arătat că laserele Epic X de la Biolase sunt capabile să albească dinții cu 6-12 nuanțe (variază în funcție de pacient) în mai puțin de 20 de minute de contact între gel și dinți.

Albire dentară laser este singura metodă de albire dovedită științific că nu afectează smalțul dinților.

Mulți dintre pacienții noștri care își albesc dinții optează pentru albirea dinților cu laser Epic X de la Bioalse din următoarele motive principale:

  • Laserul special Epic X de la BIOLASE reacționează cu gelul cu peroxid de hidrogen pentru a accelera albirea. Tratamentul în sine durează puțin sub 20 de minute.
  • Rezultatele sunt de obicei imediate și mai spectaculoase decât la alte metode de albire tradiționale.
  • Pacienții se confruntă cu puțin sau deloc disconfort în timpul sau după albirea dinților activată cu laser.
  • Dinții își păstrează culoarea timp îndelungat, fără efecte secundare.

OFERTĂ albire dentară laser BIOLASE EPIC X doar 1200 lei - preț redus de la 1700 lei

Importanța albirii dinților

Dinții „albi perlați” sunt apreciați în întreaga lume ca semn nu numai al sănătății și bunăstării, ci și al grijii de sine. În afaceri și plăcere, primele impresii sunt totul; oamenii își aduc mereu aminte de zâmbetele și strângerile de mână ale noilor cunoscuți. Un zâmbet sclipitor face minuni pentru stima de sine și încredere; când știi că arăți bine, te simți grozav! Mai multe detalii despre albirea dentară cu laser găsiți aici!