Program: L – V: 9.00 – 20.00

Programează-te acum!

PREȚ PACHET COMPLET IGIENIZARE DENTARĂ PROFESIONALĂ 350 lei

Pachetul include: detartraj dentar cu ultrasunete + periaj profesional + Air flow Premium by Kavo®

Ce este tartrul dentar și de ce avem nevoie de detartraj dentar o dată la 6 luni?

Tartrul dentar este o acumulare dură și mineralizată de plăci bacteriene și săruri minerale care se formează pe suprafața dinților. Această acumulare se produce în principal din cauza depunerilor de placa bacteriana, care conține bacterii și resturi alimentare.

Există mai multe motive pentru care este recomandat detartrajul dentar o dată la 6 luni:

 • Prevenirea bolilor gingivale: Tartrul dentar irită gingiile și poate duce la inflamație și sângerare gingivală. Dacă tartrul nu este îndepărtat, acesta poate duce la afecțiuni gingivale mai grave, cum ar fi gingivita și parodontita.

 • Prevenirea cariilor dentare: Tartrul dentar creează un mediu favorabil pentru bacterii, care pot produce acizi ce atacă smalțul dentar și pot duce la apariția cariilor dentare.

 • Îmbunătățirea aspectului estetic: Tartrul dentar este vizibil ca o depunere galbenă sau maro pe dinți, afectând aspectul estetic al zâmbetului.

 • Menținerea sănătății generale: Problemele dentare, cum ar fi infecțiile gingivale sau cariile, pot avea un impact negativ asupra sănătății generale. De exemplu, afecțiunile gingivale netratate pot fi asociate cu afecțiuni sistemice, cum ar fi bolile cardiovasculare și diabetul.

Prin efectuarea unei ședințe de detartraj regulat, la fiecare 6 luni, se menține o igienă orală optimă și se previn afecțiunile dentare și gingivale. O ședință de detartraj si periaj are un preț de 250 de lei.

Ce este un detartraj dentar cu ultrasunete?

Detartrajul dentar cu ultrasunete este o tehnică folosită în stomatologie pentru îndepărtarea tartrului și a plăcii bacteriene de pe suprafața dinților. Acest proces numit detartraj implică utilizarea unui dispozitiv special numit scaler cu ultrasunete.

Scalerul cu ultrasunete funcționează prin generarea unor unde sonore de înaltă frecvență (ultrasunete) care sunt transmise printr-un vârf metalic al aparatului. Acest vârf vibrează rapid și generează unde de șoc care desprind tartrul și placa bacteriană de pe suprafața dinților.

Avantajele procedurii de detartraj dentar cu ultrasunete includ:

  • Eficiență crescută: Ultrasunetele permit îndepărtarea tartrului mai eficient și mai rapid decât instrumentele manuale.
  • Confort sporit: Vibratiile generate de ultrasunete pot fi mai puțin inconfortabile și mai puțin zgomotoase comparativ cu tehnicile tradiționale de detartraj.
  • Acces la zone dificile: Scalerul cu ultrasunete este eficient în îndepărtarea tartrului de pe suprafețele dentare dificil de accesat, cum ar fi spațiile interdentare sau subgingivale.

 

Procedura de detartraj dentar cu ultrasunete este o tehnică sigură și eficientă, utilizată frecvent în cabinetele stomatologice pentru menținerea sănătății orale și prevenirea problemelor dentare. 

Beneficii detartraj- igienizare dentară

 • Curățare în profunzime;
 • Prevenirea cariilor dentare;
 • Prevenirea bolilor gingivale;
 • Respirație proaspătă;
 • Păstrarea sănătății generale.

 • Prin urmare, igienizarea dentară profesională contribuie la menținerea sănătății generale
  la un preț foarte accesibil.

  Ce este un periaj dentar profesional?

  La Smile Dental Spa periajul dentar profesional este efectuat doar de medici stomatologi. Periajul dentar profesional este diferit de periajul dentar de rutină pe care îl faci acasă.

  Periajul dentar profesional este o procedură în timpul căreia se curăță și se periază dinții pentru a îndepărta placa bacteriană, tartrul, resturile alimentare și petele. Acest periaj se realizează cu ajutorul ajutorul unui instrument rotativ și a unei pastă de polizare special formulate. Aceasta ajută la îndepărtarea petelor și a resturilor, conferind dinților un aspect mai strălucitor. Este recomandat să faci un periaj dentar profesional cel puțin o dată la 6 luni pentru a menține sănătatea orală. 

  Ce este o igienizare dentară profesională?

  Igienizarea dentară se referă la procesul complet de curățare a dinților și a cavității bucale. Aceasta este efectuată de medicul stomatolog în cadrul unei proceduri numite igienizare dentară profesională, care include trei etape importante: detartraj dentar, air flow și periaj profesional. Scopul acestei igienizări este de a curăța în profunzime dinții și de a îndepărta depunerile de placă bacteriană și tartru.

  Două dintre cele mai comune afecțiuni orale sunt caria dentară și boala parodontală, ambele având ca principală cauză acumularea de placă bacteriană și tartru. Neglijarea acestor afecțiuni poate duce la pierderea dinților, motiv pentru care tratamentul și prevenția sunt esențiale.

   

  Igienizare dentară profesională cu AIRFLOW Premium Kavo®

  La Smile Dental Spa va oferim cea mai modernă și eficientă metodă de igienizarea cu AIRFLOW. Igienizarea cu AIRFLOW este o tehnică de curățare dentară profesională ce implică utilizarea unui dispozitiv special care utilizează un jet de apă, aer comprimat și pulbere abrazivă pentru îndepărtarea depunerilor de pe suprafața dinților și din zonele greu accesibile.
  Beneficiile igienizării cu airflow includ:
 • Îndepărtarea eficientă a petelor și a depunerilor: Jetul de apă și pulberele abrazive utilizate au capacitatea de a îndepărta petele de pe suprafața dinților, precum și depunerile de cafea, ceai, fumat sau alte substanțe care pot cauza decolorarea dinților;
 • Curățare în profunzime: Tehnica airflow permite curățarea în zonele greu accesibile, cum ar fi spațiile interdentare și marginile gingivale;
 • Îmbunătățirea aspectului estetic: Igienizarea cu airflow poate ajuta la îmbunătățirea aspectului estetic al dinților prin îndepărtarea petelor și a depunerilor care pot face dinții să arate îngălbeniți sau murdari;
 • Respirație proaspătă;
 • Confort și non-invazivitate: Igienizarea cu airflow este o procedură non-invazivă și confortabilă pentru pacienți. Nu implică utilizarea instrumentelor ascutite sau a anesteziei și poate fi efectuată fără durere.
 • Ce preț are o ședință completă de profilaxie / detartraj?

  Preț promoțional pentru o ședința completă de detartraj / igienizare dentară profesională realizată de către medicul stomatolog este de 350 lei si include:

  • detartraj dentar cu ultrasunete;
  • periaj profesional;
  • airflow premium by Kavo®
  Ioana Luca
  Ioana Luca
  2023-07-22
  Servicii excelente intr-un cadru relaxat, profesionalism. Sunt foarte multumita de tratamentul pe care l-am primit si voi reveni cu fidelitate la doamna doctor Marin Diana! Lucreaza meticulos, calm si cu rabdare, nu am simtit niciun disconfort nici pe durata tratamentului, nici dupa. Recomand cu incredere! ❤️
  Dorin Bratu
  Dorin Bratu
  2023-05-28
  Lucrări bune și experiența plăcută
  DESIGN BALUSTRADEONLINE
  DESIGN BALUSTRADEONLINE
  2023-05-23
  Super!!!
  Cristina Dulgheru
  Cristina Dulgheru
  2023-05-12
  Recomand cu caldura aceasta clinica tuturor parintilor care cauta un serviciu excelent de stomatologie pentru copii. Dr. Ana Ghidan, specialistul clinicii in pedodontie, este foarte blanda si se asigura ca copiii sa primeasca cele mai bune servicii posibile.
  Alina Macris
  Alina Macris
  2023-05-05
  Totul la superlativ!!! Eva merge cu drag la cabinet. Dna dr Ana e super draguta si rabdatoare,mai ales cu copiii❤️. Mult profesionalism si dedicare. ???????? Multumim pt tot,ne vedem curand!
  Gabriela Dan
  Gabriela Dan
  2023-05-04
  Recomand! Profesionalism și calitate! Oameni dragi noua
  Adrian Gherghe
  Adrian Gherghe
  2023-04-27
  Am plecat cu zambetul pe buze de la cabinet datorita Anei Ghidan. Multumesc pentru profesionalism si pentru explicatiile oferite. O recomand cu caldura!
  Georgiana Ropota
  Georgiana Ropota
  2023-04-05
  Recomand cu drag dr Ionescu Anca, foarte bun profesionist, nu am simtit niciodata durere, indiferent de procedura pe care mi-a facut-o. De asemenea, un doctor foarte calm si empatic. Primul doctor stomatolog la care ma duc fara teama.
  Andrei Badarau
  Andrei Badarau
  2023-03-30
  Doamna dr. Anca Maria Ionescu este un medic specialist de inalta clasa, umana si profesionala. Ii multumesc pentru tratament si pentru recomandarile de specialitate.