ProgramL – V: 9.00 – 20.00

Programeaza-te acum! 0760257337 / 0722834570

Tratamente estetice

NOU Coroane ceramice pe suport de zirconiu CAD-CAM numai 900 lei (1350 lei)

 • Oferta valabila pana in Iulie 2017 si include toate etapele care tin de confectinarea coroanei (amprenta, doua probe) si cimentarea (cu un ciment dual de ultima generatie)
 • Nu include tratamentele de care ar putea avea nevoie dintele inainte de amprenta (ex: tratamentul cariilor, tratament sau retratament de canal)
 • Oferim garantie 2 ani!

Coroana dentara de ceramica pe suport de zirconiu (CAD-CAM)

Coroana dentara este un tip de lucrare de restaurare care acopera un dinte natural sau unul implantat, pe portiunea lui vizibila.

Recomandam pacientilor care au nevoie de reconstituirea unui dinte afectat coroana dentara de ceramica pe support de zirconiu, deoarece aceasta raspunde cel mai bine solicitarii la care este supus un dinte in timp, prin beneficiile oferite:

 • Rezistenta – Coroana ceramica pe zirconiu dureaza mai mult decat orice alt tip de coroana, fiind rezistente la uzura
 • Estetica – Aceste coroane au o culoare translucida care nu se deosebeste de culoarea dintilor naturali
 • Biocompatibilitate – Sunt adoptate foarte usor de organismul uman, nu apar reactii de respingere
dinti lipsa

Pentru ca o coroana dentara sa reziste in timp este esential ca pacientii sa pastreze igiena orala corecta.

Restaurarea dintilor afectati (devitalizati, fracturati sau celor mai mici decat cei alaturati) cu coroane dentare duce la recapatarea zambetului natural, reda increderea de sine, putand fi aplicata atat in cazul dintilor frontali, cat si a premolarilor si molarilor.

Tehnologii

Realizarea coroanelor de ceramica necesita tehnologia CAD-CAM, care este implementata in laboratorul de tehnica dentara Dr. Fischer. Tehnologia CAD presupune vizualizarea coroanei dentare in diferite moduri, testand compatibiliarea prin simulari multiple.
Tehnologia CAM ajuta la productia propriu-zisa, folosindu-se de datele oferite de tehnologia CAD.
Coroanele dentare din ceramica pe suport de zirconiu vor capata aspectul si functiile unui dinte natural.

Cum se “imbraca” dintii in coroanele de ceramica pe suport de zirconiu?

Procedura este similara cu cele aplicate si pentru alte tipuri de coroane dentare.
Aceasta presupune doua etape: pregatirea coroanei si montarea ei.

In prima etapa, se examineaza si masoara dintii. Medicul va explica pacientului toti pasii pana la montarea coroanei in sine. Dupa aceea, dintele afectat va fi tratat, pregatit si slefuit. Astfel incat, atunci cand coroana ceramica pe zirconiu este montata, dimensiunea noului dinte sa nu afecteze ocluzia, sa se potriveasca cu restul danturii.

Dupa ce se ia amprenta dupa dinte, capa coroanei va fi proiectata si realizata in laboratorul tehnic dentar iar aceasta va fi suportul coroanei finale. Timpul de pregatire a coroanei este de aproximativ 10 zile, perioada in care pacientului i se fixeaza temporar o coroana dentara din acrilat pe bont, pentru a nu-i afecta estetica si confortul.

Dupa ce coroana este finisata in laborator, ea poate fi montata in cavitatea bucala a pacientului, unde se vor lua ultimele retusuri, pentru a verifica daca aceasta se potriveste.

Durata medie a restaurarii unui dinte cu coroana de ceramica pe suport de zirconiu este de 3- 4 sedinte, deci poate ajunge la o luna pana ce se definitiveaza.

Fatete dentare

Fatete dentare ceramice sunt invelisuri fine din portelan care se aplica pe suprafaţa vizibila a dintilor frontali, in special la cei superiori, restaurandu-le fizionomia.
Se confectioneaza dupa forma dintilor pe care se aplica, în culoarea si pozitia dorite si au rolul de a corecta estetic dintele sau dintii deterioraţi.
Sunt indicate in cazul cariilor si fracturilor sau in cazul diastemei (cunoscuta sub denumirea de strungareata) sau mici ciobituri, deformari sau coloratii persistente, dinti abrazati.
Deoarece confecţionarea lor implica experienta indelungata, simt estetic, respectiv tehnologie deosebita, tratamentul de fatetare este considerat cea mai sofisticata procedura in materie de cosmetica dentara.

Coroana din zirconiu

Coroana din zirconiu este extrem de rezistenta si de dura. Este practic cel mai rezistent material folosit in stomatologie pana la aceasta ora. Datorita proprietatilor lui si necesitatii de prelucrare in conditii tehonlogice sofisticate, are costuri mai ridicate.

Se foloseste din ce in ce mai mult pentru realizarea lucrarilor protetice – coroane dentare sau punti dentare. Este foarte usor de asimilat dintilor naturali, culoarea, transparenta si stralucirea fiind atuurile cele mai importante.
De aceea, coroana din zirconiu este cea mai preferata de pacienti.

Tratament cu acid hialuronic

Unul dintre principalele tratamente estetice este tratamentul cu acid hialuronic. Acesta are ca scop imbunatatirea imediata si vizibila a semnelor de imbatranire si a ridurilor de expresie. Este o interventie neinvaziva, nedureroasa si reda in mod discret aspectul natural, tanar al pielii. Procedura este de scurta durata si se adreseaza pesoanelor care au mai accentuate ridurile dintre sprancene, pometii obrajilor lasati, ridurile periorale vizibile si buzele imbatranite.

The-botox-injection-procedure

Botox-Injections

Tratament Botox

Este un tratament revolutionar ment sa estompeze ridurile de pe frunte, de la coltul gurii, ochilor. Toxina botulimica este o proteina produsa de o bacterie care relaxeaza musculatura fetei si reda aspectul energic al tenului.
Doza de botox variaza in functie de zona tratata. Tratamentul se repeta la un interval stabilit impreuna cu medical specialist, de obicei cuprins intre 3 si 6 luni.
Interventia dureaza cca 15 minute si consta in injectarea cu Botox.

Plasmolifting- terapia vampir

Plasmolifting sau terapia vampir, este o metodă de injectare a plasmei trombocitare în ţesuturile umane (PRP technology), este o metodă naturală de întinerire şi modelare a proceselor de regenerare a ţesuturilor. Acţiunea ei se bazează pe efectul regenerator al plasmei trombocitare, care se injectează în zonele afectate. Avantajul Plasmoliftingului este inofensivitatea acestuia, deoarece substanta injectata este “produsul propriu” al omului; nu este toxic si nu prezinta reactii de respingere, alergice sau posibilitatea infectarii.
Cateva dintre efectele folosirii plasmoliftingului in dermato estetica sunt:

  • Reducerea ridurilor de expresie si a cronoimbatranirii. Inlaturarea hiperpigmentarii si a semnelor fotoimbatranirii.
  • Tratamentul acneei si atenuarea cicatricilor postacneice. Imbunatatirea culorii fetei.
  • Redecerea edemelor, cearcanelor.
  • Cresterea elasticitatii pielii, imbunatatirea reliefului cutanat.
  • Reducerea caderii parului, reducerea fragilitatii si despicarii firului de par.
  • Indepartarea matretei, deshidratarii si pruritului, normalizarea glandelor sebacee.