Program: L – V: 9.00 – 20.00

Programează-te acum!

Cabinet stomatologic Sector 4 - Smile Dental Spa​

Cabinet Stomatologic Sector 4, Smile Dental Spa, este situat foarte aproape de centrul orașului și dispune de locuri de parcare private pentru pacienți.
Cabinetul este dotat cu echipament modern și performant, laser dentar Biolase- Epic X. Uniturile dentare sunt marca Castellini, fiziodispenser chirurgical NSK și lampă de albire WHITE SMILE.
Cabinetul dispune de sterilizare conform normelor europene.
Frica și anxietatea sunt foarte frecvente, creându-le pacienților stres și nervozitate, din acest motiv majoritatea evită vizita la dentist până când durerile se agravează. Din această cauză, uneori este prea târziu pentru a salva dinții afectați profund.
Astfel, încă de la prima consultație construim relația medic-pacient, răspunzând nevoilor dumneavoastră prin conceperea unui plan de tratament complet și cu rezultate durabile.

Vă așteptăm într-o atmosferă caldă, relaxantă și elegantă!

Cabinet stomatologic Sector 4 București - Smile Dental Spa

Prevenirea este întotdeauna cea mai confortabilă și economică modalitate de tratament, care vă ajută să vă păstrați sănătatea dinților. De aceea, prioritatea noastră este recomandarea și aplicarea unui program de îngrijire preventivă a dinților personalizat în funcție de nevoile fiecărui pacient.

Echipa noastră efectuează tratamente complexe interdisciplinare de reabilitare orală.

Echipa medicală - Cabinet Stomatologic Sector 4, Smile Dental Spa

La Smile Dental Spa, Cabinet Stomatologic Sector 4, unul dintre obiectivele noastre este crearea unui mediu în care pacienții noștri să se simtă cu adevărat confortabil și relaxați în timpul oricărui tratament stomatologic sau intervenție chirurgicală.
Planurile de tratament sunt realizate în urma unor consultații efectuate doar de medici specialiști cu experiență din echipa noastră. 

Puteți beneficia de tratamente de specialitate în Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, Implantologie, Ortodonție, Endodonție, Pedodonție, Ocluzologie, Protetică, Profilaxie, Parodontologie, Estetică Dentară, Estetică Facială

Specialist Chirurgie Orală și Maxilofacială-cabinet stomatologic sector 4

Anca Maria Ionescu

Medic Dentist, Specialist Chirurgie Orală si Maxilo Facială

Doctor specialist ortodonție si aparate dentare

Alexandra Gavrilescu

Medic Dentist, Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială

Specialist Chirurgie Orală si Maxilo Facială-cabinet stomatologic sector 4

Ioana Teoteoi

Medic Dentist, Specialist Chirurgie Orală și Maxilo Facială

medic dentist-specialist stomatologie copii-pedodonție

Ana Maria Ghidan

Medic Dentist, Pedodonție (stomatologie copii)

Medic Dentist, Specialist Endodontie-cabinet stomatologic Bucuresti sector 4

Diana Marin

Medic Dentist, Endodonție

medic dentist-cabinet stomatologic București sector 4

Andreea Panaite

Medic Dentist, Stomatologie Generală

Asistenta stomatologie-cabinet stomatologic sector 4

Alis Robescu

Asistentă Stomatologie

Asistentă stomatologie, studentă facultate


Flavia Durbaca

Asistentă Stomatologie

Ioana Luca
Ioana Luca
2023-07-22
Servicii excelente intr-un cadru relaxat, profesionalism. Sunt foarte multumita de tratamentul pe care l-am primit si voi reveni cu fidelitate la doamna doctor Marin Diana! Lucreaza meticulos, calm si cu rabdare, nu am simtit niciun disconfort nici pe durata tratamentului, nici dupa. Recomand cu incredere! ❤️
Dorin Bratu
Dorin Bratu
2023-05-28
Lucrări bune și experiența plăcută
DESIGN BALUSTRADEONLINE
DESIGN BALUSTRADEONLINE
2023-05-23
Super!!!
Cristina Dulgheru
Cristina Dulgheru
2023-05-12
Recomand cu caldura aceasta clinica tuturor parintilor care cauta un serviciu excelent de stomatologie pentru copii. Dr. Ana Ghidan, specialistul clinicii in pedodontie, este foarte blanda si se asigura ca copiii sa primeasca cele mai bune servicii posibile.
Alina Macris
Alina Macris
2023-05-05
Totul la superlativ!!! Eva merge cu drag la cabinet. Dna dr Ana e super draguta si rabdatoare,mai ales cu copiii❤️. Mult profesionalism si dedicare. ???????? Multumim pt tot,ne vedem curand!
Gabriela Dan
Gabriela Dan
2023-05-04
Recomand! Profesionalism și calitate! Oameni dragi noua
Adrian Gherghe
Adrian Gherghe
2023-04-27
Am plecat cu zambetul pe buze de la cabinet datorita Anei Ghidan. Multumesc pentru profesionalism si pentru explicatiile oferite. O recomand cu caldura!
Georgiana Ropota
Georgiana Ropota
2023-04-05
Recomand cu drag dr Ionescu Anca, foarte bun profesionist, nu am simtit niciodata durere, indiferent de procedura pe care mi-a facut-o. De asemenea, un doctor foarte calm si empatic. Primul doctor stomatolog la care ma duc fara teama.
Andrei Badarau
Andrei Badarau
2023-03-30
Doamna dr. Anca Maria Ionescu este un medic specialist de inalta clasa, umana si profesionala. Ii multumesc pentru tratament si pentru recomandarile de specialitate.

  Smile Dental Spa - Cabinet stomatologic Sector 4

  Datorită pasiunii pentru ceea ce facem, echipa noastră se perfecționează continuu participând la cursuri, congrese și manifestări științifice. 

  De aceea, la Smile Dental Spa –  Cabinet Stomatologic Sector 4 veți găsi cele mai noi metode și tratamente existente în stomatologie, ortodonție, chirurgie Orală si Maxilo Facială, estetică facială.

  Implanturile dentare sunt înlocuiri de rădăcini de dinte. Astfel de implanturi oferă o bază solidă pentru lucrari protetice cu fixare permanentă, însă pot fi și detașabile. Acestea sunt făcute pentru a se potrivi perfect cu dinții naturali ai fiecărei persoane în parte.

  La Smile Dental Spa- cabinet stomatologic sector 4- puteți beneficia de sistemul Fast and Fixed de la Bredent.

  Acest sistem presupune inserarea implanturilor dentare și fixarea lucrării provizorii într-o singură intervenție chirurgicală, în mai puțin de 24 de ore. 

  Sistemul Fast & Fixed este indicat pentru pacienții edentați total sau pentru cei care mai au puțini dinți rămași pe arcade. 

  În aceste situații se pot realiza implanturile și lucrarea fixă într-o singură zi. 

  Practic, în mai puțin de o zi, pacienții primesc dinți ficși cu care pot mânca, vorbi, râde.

   

  Implantul dentar este o opțiune excelentă pentru persoanele care au pierdut unul sau mai mulți dinți și doresc să-și înlocuiască dinții pierduți. 

  În general, aproape oricine poate fi un candidat pentru un implant dentar. Principala condiție este ca acestea să aibă o cavitate orală sănătoasă și suficient os în maxilarul sau mandibula pentru a susține implantul dentar.

  Cu toate acestea, există anumite condiții medicale care pot afecta capacitatea de a suporta implanturi dentare, cum ar fi diabetul, boli de inimă sau cancerul. 

  De asemenea, fumătorii trebuie să renunțe la fumat pentru o perioadă de timp înainte de implantare, deoarece fumatul poate afecta procesul de vindecare.

  Înainte de a decide să urmați procedura de implant dentar, este important să discutați cu medicul dumneavoastră dentist și să vă evaluați starea generală de sănătate pentru a determina dacă sunteți un candidat potrivit pentru această procedură.

  Oferim o gamă largă de aparate ortodontice, de la cele metalice până la ultimele apariții în domeniul ortodontic. Acestea sunt gutierele invizibile Clear Correct®️ si Invisalign®️.

  Aparatul dentar Incognito folosește tehnica linguală, ceea ce înseamnă că din punct de vedere estetic nu va fi vizibil deloc.

  Aparatul dentar de tip gutiera invizibila Clear Correct®️ sau Invisalign®️ este cel mai ușor de purtat aparat dentar. Este mobil și are structura unor gutiere.  

  Din punct de vedere estetic este ideal, fiind transparent. 

  Invisalign este o procedură modernă de îndreptare a dinților fără brackets sau sârme. 

  Este un tratament ortodontic de ultimă generație și invizibil. 

  Pentru a afla mai multe detalii despre aparatele dentare, puteți accesa pagina Ortodonție din cadrul site-ului nostru.

  gutiera invizibila-aparate dentare invizibil-alignere
  aparate dentare invizibile-cabinet stomatologic București sector 4

  Știm că unele tratamente stomatologice sunt costisitoare.

   Astfel, pentru a veni în sprijinul pacienților noștri, am încheiat un parteneriat cu Banca Transilvania si TBI BANK. 

  Acum puteți plăti în rate fără dobândă tratamente stomatologice complexe, cum ar fi: implant dentar, aparat dentar, gutiere invizibile, sistemul de implanturi dentare  Fast & Fixed- dinți ficși într-o zi. Detaliile complete le găsiți accesând implant dentar în rate.