Program: L – V: 9.00 – 20.00

Programează-te acum!

Cabinet stomatologic Sector 4 - Smile Dental Spa

 

Cabinet Stomatologic Sector 4, Smile Dental Spa, este situat foarte aproape de centrul orașului și dispune de locuri de parcare private pentru pacienți. Vă așteptăm într-o atmosferă caldă, relaxantă și elegantă.

Cabinetul este dotat cu echipament modern și performant, laser dentar Biolase- Epic X. Uniturile dentare sunt marca Castellini, fiziodispenser chirurgical NSK și lampă de albire WHITE SMILE

Cabinetul dispune de sterilizare conform normelor europene.

Va oferim sisteme variate de implant dentar și materiale de cea mai bună calitate.

 

Frica și anxietatea sunt foarte frecvente, creându-le pacienților stres și nervozitate, din acest motiv majoritatea evită vizita la dentist până când durerile se agravează. Din această cauză, uneori este prea târziu pentru a salva dinții afectați profund. Astfel, încă de la prima consultație construim relația medic-pacient, răspunzând nevoilor dumneavoastră prin conceperea unui plan de tratament complet și cu rezultate durabile.

Cabinet stomatologic Sector 4 București - Smile Dental Spa

Prevenirea este întotdeauna cea mai confortabilă și economică modalitate de tratament, care vă ajută să vă păstrați sănătatea dinților pe tot parcursul vieții. 

De aceea, prioritatea noastră este recomandarea și aplicarea unui program de îngrijire preventivă a dinților personalizat în funcție de nevoile fiecărui pacient.

Echipa noastră efectuează tratamente complexe interdisciplinare de reabilitare orală.

Echipa medicală - Cabinet Stomatologic Sector 4, Smile Dental Spa

La Smile Dental Spa, Cabinet Stomatologic Sector 4, unul dintre obiectivele noastre este crearea unui mediu în care pacienții noștri să se simtă cu adevărat confortabil și relaxați în timpul oricărui tratament stomatologic sau intervenție chirurgicală. 

De aceea, oferim tratamente stomatologice de urgență, implant dentar, aparate ortodontice, estetică dentară și facială, în urma unor consultații efectuate doar de medici specialiști cu experiență din echipa noastră.

Echipa este formată din medici specialiști cu experiență, care acoperă integral toate specializările stomatologiei. 

Puteți beneficia de tratamente de specialitate în Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, Implantologie, Ortodonție, Endodonție, Pedodonție, Ocluzologie, Protetică, Profilaxie, Parodontologie, Estetică Dentară, Estetică Facială.

Specialist Chirurgie Orala si Maxilo Faciala

Anca Maria Ionescu

Medic Dentist, Specialist Chirurgie Orala si Maxilo Faciala

Specialist Ortodontie

Alexandra Mănescu

Medic Dentist, Specialist Ortodonție și Ocluzologie

Specialist Chirurgie Orala si Maxilo Faciala

Ioana Teoteoi

Medic Dentist, Specialist Chirurgie Orala si Maxilo Faciala

Medic Dentist

Gabriela Zguma

Medic Dentist, Stomatologie Generală

Medic Dentiist, Specialist Pedodontie

Ana Maria Ghidan

Medic Dentist, Pedodontie (stomatologie copii)

Medic Dentist, Specialist Endodontie

Diana Marin

Medic Dentist, Endodontie

asistenta stomatologie

Ana Stoian

Asistentă stomatologie

cabinet stomatologic sector 4

Catalina Seitan

Front Desk

  Smile Dental Spa - Cabinet stomatologic Sector 4

  Datorită pasiunii pentru ceea ce facem, echipa noastră se perfecționează continuu participând la cursuri, congrese și manifestări științifice. 

  De aceea, la Smile Dental Spa –  Cabinet Stomatologic Sector 4 veți găsi cele mai noi metode și tratamente existente în stomatologie, ortodonție, chirurgie Orală si Maxilo Facială, estetică facială.

  Implanturile dentare sunt înlocuiri de rădăcini de dinte. Astfel de implanturi oferă o bază solidă pentru lucrari protetice cu fixare permanentă, însă pot fi și detașabile. Acestea sunt făcute pentru a se potrivi perfect cu dinții naturali ai fiecărei persoane în parte.

  La Smile Dental Spa- cabinet stomatologic sector 4- puteți beneficia de sistemul Fast and Fixed de la Bredent.

  Acest sistem presupune inserarea implanturilor dentare și fixarea lucrării provizorii într-o singură intervenție chirurgicală, în mai puțin de 24 de ore. 

  Sistemul Fast & Fixed este indicat pentru pacienții edentați total sau pentru cei care mai au puțini dinți rămași pe arcade. 

  În aceste situații se pot realiza implanturile și lucrarea fixă într-o singură zi. 

  Practic, în mai puțin de o zi, pacienții primesc dinți ficși cu care pot mânca, vorbi, râde.

   

  Pacienții interesați trebuie să aibă gingiile sănătoase și osul dentar în stare bună. Oricine poate suporta o extracție dentară de rutină sau o intervenție chirurgicală de tip stomatologic, poate suporta și un implant dentar. 

  De asemenea, ei trebuie să se îngrijească de o bună igienă orală și să viziteze regulat cabinetul stomatologic.

  Persoanele care fumează, care suferă de tulburări cronice sau pacienții care au făcut ședințe de radioterapie în zona capului/gâtului trebuie să fie evaluate individual. 

  Dacă aveți în vedere realizarea unor implanturi dentare, vă invităm la o consultație pentru a vedea dacă acestea sunt potrivite pentru dumneavoastră.

  Oferim o gamă largă de aparate ortodontice, de la cele metalice până la ultimele apariții în domeniul ortodontic.

  Aparatul dentar Incognito folosește tehnica linguală, ceea ce înseamnă că din punct de vedere estetic nu va fi vizibil deloc.

  Aparatul dentar Invisalign este cel mai ușor de purtat aparat dentar, fiind mobil și având structura unor gutiere.  

  Din punct de vedere estetic este ideal, fiind transparent. 

  Invisalign este o procedură modernă de îndreptare a dinților fără brackets sau sârme. Este un tratament ortodontic de ultimă generație și invizibil. 

  Pentru a afla mai multe detalii despre aparatele dentare, puteți accesa pagina Ortodonție din cadrul site-ului nostru.

   

  Știind că unele tratamente stomatologice sunt costisitoare și pentru a veni în sprijinul pacienților noștri, am încheiat un parteneriat cu Banca Transilvania. 

  Acum puteți plăti în rate fără dobândă tratamente stomatologice complexe, cum ar fi: implant dentar, aparat dentar, Fast & Fixed. Detaliile complete le găsiți accesând implant dentar în rate.