Program: L – V: 9.00 – 20.00

Programează-te acum!

  Știm că timpul dumneavoastră este prețios, de aceea vom rezerva intervalul necesar consultațiilor și tratamentelor astfel încât timpul de așteptare să fie minim. Dacă așteptați mai mult de 10 minute peste ora programării primiți o reducere de 10% la prețul tratamentului pentru ședința respectivă.

  Adresa:

  •  Str. Hațegana, Nr.7, Apartament 2, Interfon 2, Sector 4, București.

  Telefon:

  Email:

  Program:

  • Luni – Vineri: 9.00 – 20.00
  • Sâmbătă: Închis
  • Duminică: Închis
  Ioana Luca
  Ioana Luca
  2023-07-22
  Servicii excelente intr-un cadru relaxat, profesionalism. Sunt foarte multumita de tratamentul pe care l-am primit si voi reveni cu fidelitate la doamna doctor Marin Diana! Lucreaza meticulos, calm si cu rabdare, nu am simtit niciun disconfort nici pe durata tratamentului, nici dupa. Recomand cu incredere! ❤️
  Dorin Bratu
  Dorin Bratu
  2023-05-28
  Lucrări bune și experiența plăcută
  DESIGN BALUSTRADEONLINE
  DESIGN BALUSTRADEONLINE
  2023-05-23
  Super!!!
  Cristina Dulgheru
  Cristina Dulgheru
  2023-05-12
  Recomand cu caldura aceasta clinica tuturor parintilor care cauta un serviciu excelent de stomatologie pentru copii. Dr. Ana Ghidan, specialistul clinicii in pedodontie, este foarte blanda si se asigura ca copiii sa primeasca cele mai bune servicii posibile.
  Alina Macris
  Alina Macris
  2023-05-05
  Totul la superlativ!!! Eva merge cu drag la cabinet. Dna dr Ana e super draguta si rabdatoare,mai ales cu copiii❤️. Mult profesionalism si dedicare. ???????? Multumim pt tot,ne vedem curand!
  Gabriela Dan
  Gabriela Dan
  2023-05-04
  Recomand! Profesionalism și calitate! Oameni dragi noua
  Adrian Gherghe
  Adrian Gherghe
  2023-04-27
  Am plecat cu zambetul pe buze de la cabinet datorita Anei Ghidan. Multumesc pentru profesionalism si pentru explicatiile oferite. O recomand cu caldura!
  Georgiana Ropota
  Georgiana Ropota
  2023-04-05
  Recomand cu drag dr Ionescu Anca, foarte bun profesionist, nu am simtit niciodata durere, indiferent de procedura pe care mi-a facut-o. De asemenea, un doctor foarte calm si empatic. Primul doctor stomatolog la care ma duc fara teama.
  Andrei Badarau
  Andrei Badarau
  2023-03-30
  Doamna dr. Anca Maria Ionescu este un medic specialist de inalta clasa, umana si profesionala. Ii multumesc pentru tratament si pentru recomandarile de specialitate.