Program: L – V: 9.00 – 20.00

Programează-te acum!

Aparate dentare invizibile Invisalign ® și ClearCorrect ® pentru un zâmbet perfect!

Spuneți la revedere aparatului dentar clasic cu bracketi! Aparatele dentare invizibile Invisalign ® și ClearCorrect ® sunt o opțiune populară pentru cei care doresc să corecteze problemele de aliniere a dinților, dar nu vor să poarte aparate dentare tradiționale. Aceste aparate invizibile sunt realizate dintr-un material transparent, astfel încât să fie aproape invizibile în gură. Alignerele invizibile Invisalign ® și ClearCorrect ® sunt cea mai bună opțiune pentru confortul dumneavoastră și buzunarul dumneavoastră.

Aparate dentare invizibile- alignere transparente Invisalign ® și ClearCorrect ®

Aparatele dentare transparente Invisalign ® și ClearCorrect ® sunt dispozitive de corecție invizibile, care utilizează alignere personalizate dintr-un material plastic transparent și flexibil.

Aceste alignere sunt fabricate pentru a se potrivi perfect pe dinții pacientului și sunt schimbate la fiecare câteva săptămâni, pentru a muta treptat dinții în poziția dorită.

Cele mai comune tipuri de aparate dentare transparente sunt:

Invisalign ® : Acestea sunt alignere transparente personalizate care sunt schimbate la fiecare câteva săptămâni pentru a muta treptat dinții în poziția dorită. Invisalign este adesea o opțiune populară pentru adulți și adolescenți care doresc un tratament discret.

ClearCorrect ®: Acesta este un alt sistem de alignere transparente personalizate, care utilizează aceeași tehnologie ca și Invisalign pentru a muta dinții în poziția corectă.

Aparatele dentare transparente sunt o alternativă populară la aparatele dentare tradiționale, deoarece sunt aproape invizibile și pot fi îndepărtate pentru a mânca, peria dinții și folosi ața dentară.

În plus, ele sunt mai confortabile decât aparatele dentare tradiționale, deoarece nu au fire sau încuietori care să irite mucoasa bucală.

Este important să consultați un ortodont pentru a determina dacă aparatele dentare transparente sunt cea mai bună opțiune pentru cazul dumneavoastră specific.

Specialistul nostru in ortodonție Dr. Alexandra Gavrilescu are peste 10 ani experiență in toate tipurile de tratamente: aparate dentare pentru copii si adulți, de la brackeți clasici din metal sau safir la cele mai noi tehnologii prin alignere invizibile.

La Smile Dental Spa, cabinet stomatologic din sectorul 4, va oferim cele mai cunoscute  aparate dentare invizibile (gutiere ortodontice) Invisalign® si ClearCorrect® la preturi accesibile si cu posibiliatea achitarii in rate lunare

Sistemul Invisalign ®

Aparatul dentar Invisalign ® este un tip de aparat dentar invizibil folosit pentru a corecta poziționarea dinților. Acesta este fabricat dintr-un material plastic transparent și flexibil care se potrivește perfect pe dinți.
Tratamentul cu aparatul dentar Invisalign® constă într-o serie de dispozitive de corecție, numite alignere, care sunt schimbate la fiecare câteva săptămâni pentru a muta treptat dinții în poziția dorită.
Alignerele Invisalign ® sunt aproape invizibile și pot fi îndepărtate pentru a mânca, peria dinții și folosi ața dentară.
Timpul de tratament variază în funcție de complexitatea cazului, dar de obicei variază de la 6 luni până la 2 ani.

Cât costa un aparat dentar invizibil Invisalign ®?

Invisalign ® Comprehensive (full)

98 € / lună
 • 60 luni
 • sau 3700 € plata integrala
 • gutiere nelimitate

Invisalign ® Moderate

75 € / lună
 • 60 luni
 • sau 2900 € plata integrala
 • gutiere nelimitate

Invisalign ® Lite

66 € / lună
 • 60 luni
 • sau 2500 € plata integrala
 • 14 gutiere incluse

Invisalign ® Express

45 € / lună
 • 60 luni
 • sau 1500 € plata integrala
 • 7 gutiere incluse

Sistemul ClearCorrect ®

ClearCorrect® utilizează alignere personalizate, fabricate dintr-un material plastic transparent și flexibil, care se potrivesc perfect pe dinții pacientului.
Alignerele ClearCorrect® sunt schimbate la fiecare câteva săptămâni pentru a muta treptat dinții în poziția dorită.
ClearCorrect® este similar cu Invisalign® în multe feluri, dar există și unele diferențe. De exemplu, ClearCorrect® utilizează un proces de fabricare digital, care poate fi mai precis decât procesul de fabricare manuală folosit de Invisalign.
În plus, ClearCorrect® poate fi mai accesibil din punct de vedere financiar decât Invisalign®, în funcție de nevoile și cerințele specifice ale pacientului.

Cât costa un aparat dentar invizibil Clear Correct ®?

UNLIMITED (full)

99 € / lună
 • plata in 60 luni
 • sau 3800 € plata integrala
 • gutiere nelimitate

TWO

78 € / lună
 • plata in 60 luni
 • sau 3000 € plata integrala
 • 48 gutiere incluse

ONE

66 € / lună
 • plata in 60 luni
 • sau 2500 € plata integrala
 • 24 gutiere incluse

MINI

45 € / lună
 • plata in 60 luni
 • sau 1500 € plata integrala
 • 12 gutiere incluse
aparate dentare invizibile clearcorrect
Ioana Luca
Ioana Luca
2023-07-22
Servicii excelente intr-un cadru relaxat, profesionalism. Sunt foarte multumita de tratamentul pe care l-am primit si voi reveni cu fidelitate la doamna doctor Marin Diana! Lucreaza meticulos, calm si cu rabdare, nu am simtit niciun disconfort nici pe durata tratamentului, nici dupa. Recomand cu incredere! ❤️
Dorin Bratu
Dorin Bratu
2023-05-28
Lucrări bune și experiența plăcută
DESIGN BALUSTRADEONLINE
DESIGN BALUSTRADEONLINE
2023-05-23
Super!!!
Cristina Dulgheru
Cristina Dulgheru
2023-05-12
Recomand cu caldura aceasta clinica tuturor parintilor care cauta un serviciu excelent de stomatologie pentru copii. Dr. Ana Ghidan, specialistul clinicii in pedodontie, este foarte blanda si se asigura ca copiii sa primeasca cele mai bune servicii posibile.
Alina Macris
Alina Macris
2023-05-05
Totul la superlativ!!! Eva merge cu drag la cabinet. Dna dr Ana e super draguta si rabdatoare,mai ales cu copiii❤️. Mult profesionalism si dedicare. ???????? Multumim pt tot,ne vedem curand!
Gabriela Dan
Gabriela Dan
2023-05-04
Recomand! Profesionalism și calitate! Oameni dragi noua
Adrian Gherghe
Adrian Gherghe
2023-04-27
Am plecat cu zambetul pe buze de la cabinet datorita Anei Ghidan. Multumesc pentru profesionalism si pentru explicatiile oferite. O recomand cu caldura!
Georgiana Ropota
Georgiana Ropota
2023-04-05
Recomand cu drag dr Ionescu Anca, foarte bun profesionist, nu am simtit niciodata durere, indiferent de procedura pe care mi-a facut-o. De asemenea, un doctor foarte calm si empatic. Primul doctor stomatolog la care ma duc fara teama.
Andrei Badarau
Andrei Badarau
2023-03-30
Doamna dr. Anca Maria Ionescu este un medic specialist de inalta clasa, umana si profesionala. Ii multumesc pentru tratament si pentru recomandarile de specialitate.