Program: L – V: 9.00 – 20.00

Programează-te acum!

Plasmolifting - terapia PRP - elixirul tinereții

Plasmolifting – terapia PRP – Folosind o abilitate unică de factori de creștere pentru a declanșa procesele de regenerare, oamenii de știință ruși R.R. Akhmerov și R.F. Zarudiy au dezvoltat o tehnică medicală unică, care poate fi literalmente numită “elixirul tinereții” de astăzi.

Plasmolifting, terapia PRP sau terapia vampir, este o metodă de injectare a plasmei trombocitare în ţesuturile umane (PRP technology), o metodă naturală de întinerire şi modelare a proceselor de regenerare a ţesuturilor. Aceasta folosește elemente extrase din plasmă, cum ar fi hormoni, proteine ​​și vitamine, care, în combinație cu trombocite, accelerează regenerarea țesuturilor și a celulelor de reînnoire. Acţiunea ei se bazează pe efectul regenerator al plasmei trombocitare, care se injectează în zonele afectate. Avantajul Plasmoliftingului este inofensivitatea acestuia, deoarece substanța injectată este “produsul propriu” al omului; nu este toxic si nu prezintă reacții de respingere, alergice sau posibilitatea infectării.
Plasmoliftingul este eficient în mai multe domenii: medicină estetică, stomatologie, traumatologie, ortopedie, ginecologie.

Plasmoliftingul – terapia PRP – În stomatologie se injectează în mai multe tratamente, cum ar fi:

  • în procesul de inserare a unui implant dentar, reduce riscul de respingere a implantului
  • în țesuturile afectate ale gingiilor
  • în liftingul sinusal
  • în operațiile maxilofaciale, accelerând perioada de vindecare

Câteva dintre efectele folosirii plasmoliftingului – terapia PRP – în dermato-estetică sunt:

  • Reducerea ridurilor de expresie și a cronoîmbătrânirii. Înlăturarea hiperpigmentarii și a semnelor fotoîmbătrânirii.
  • Tratamentul acneei și atenuarea cicatricilor postacneice. Îmbunătățirea culorii feței.
  • Reducerea edemelor, cearcănelor.
  • Creșterea elasticității pielii, îmbunătățirea reliefului cutanat.
  • Reducerea căderii părului, reducerea fragilității și despicării firului de păr.
  • Îndepărtarea mătreței, deshidratării și pruritului, normalizarea glandelor sebacee.

Cum funcționează Plasmolifting-ul

Metoda Plasmolifting™ – terapia PRP – constă în injectarea de plasmă autologă de trombocite în corpul uman inițiind astfel procesul de refaceri celulare în țesuturi.

În timpul procedurii este colectată o cantitate de 9 până la 36 ml de sânge al pacientului în tuburi certificate Plasmolifting™ (cantitatea de sânge depinde de scopul procedurii). Pierderea acestei cantități mici de sânge nu afectează sănătatea pacientului și nici nu amenință funcționarea normală a corpului.

Apoi, probele de sânge sunt centrifugate cu ajutorul unor mijloace de centrifugare specifice. În mod normal, sângele uman conține de la 150.000 mcl la 350.000 mcl de trombocite, iar centrifugarea în tuburi certificate Plasmolifting™ păstrează această concentrație naturală de trombocite. Se poate crește numărul de trombocite prin simpla creștere a volumului de plasmă injectat.

Tuburile certificate Plasmolifting™ separă foarte bine sângele în celule roșii și albe și plasmă cu trombocite și factori de creștere. Din moment ce plasma autologă de trombocite se obține din sângele propriu al pacientului, garantează deplina compatibilitate biologică, eliminând posibilitatea apariției reacțiilor alergice, ca răspuns imunogen sau de respingere.