Program: L – V: 9.00 – 20.00

Programează-te acum!

Tratament cu Acid Hialuronic

Tratament cu acid hialuronic este unul dintre principalele tratamente estetice si are ca scop imbunatatirea imediata si vizibila a semnelor de imbatranire si a ridurilor de expresie precum si remodelarea volumetrica a fetei si marirea buzelor. Efectuarea acestui tratament nu este dureroasa datorita cremei anestezice aplicate si a prezentei lidocainei in compozitia acidului hialuronic.
Pot aparea efecte secundare cum ar fi o uşoară stare de disconfort, durere, rigiditate sau apariţia unor echimoze (vanatai). Aceste simptome sunt perfect normale şi apar la orice intervenţie estetică. Totuşi, fiind o intervenţie minim invazivă, perioada de recuperare este rapidă, de 24-48 ore. Dupa acest tratament cu acid hialuronic pentru a reduce la minim riscurile temporare de umflare, inrosire este recomandat sa evitati exercitiile solicitante, nu va expuneti la temperaturi extreme (frig intens, sauna, solar, soare, etc.), evitati cosumul de alcool 24 ore.

Pentru a nu avea surprize neplacute (asimetria buzelor) este foarte important ca acest tratament cu acid hialuronic sa fie efectuat de medici specialisti. La clinica Smile Dental Spa injectarea acidului hialuronic este efectuata de Dr. Anca Ionescu- Specialist in Chirurgie Oro Maxilo Faciala, astfel riscurile pe care le implica acest tratament sunt foarte mici.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic are consistenta unui gel transparent care se gaseste in mod natural in organismul uman și are rolul de a transporta nutrimentele către celule și asigurarea hidratării fibrelor de colagen și elastină. Pe masura inaintarii in varsta scade capacitatea corpului de a produce acid hialuronic fapt care duce, in mod direct, la pierderea fermitatii, reducerea consistentei tesutului, la aparitia ridurilor, la modificarea volumetriei fetei. Procesul imbatranirii este strans legat de aceasta deficienta a acidului hialuronic.

Beneficiile acidului hialuronic

Efectuarea unui tratament cu acid hialuronic are urmatoarele beneficii: acesta reduce efectele îmbătrânirii, hidratează pielea și este folosit ca filler în procedurile estetice de remodelare şi augmentare a buzelor. Nu provoaca alergii, se reabsoarbe fiziologic iar rezultatele se mentin pe termen lung pana la 6-9 luni.

Cat costa tratamentul cu acid hialuronic?

La clinica Smile Dental Spa folosim doar producatori renumiti de acid hialuronic cum ar fi Restylane si Juvederm.
Preturile pentru tratament cu acid hialuronic sunt:
Injectare acid  RESTYLANE 1 ml – 250 Euro
Injectare acid  JUVEDERM 1 ml – 350 Euro