Programează-te acum!

OFERTĂ ALBIRE DENTARĂ CU LASER

reducere de 500 lei!

Preț albire dentară cu laser doar 1200 lei
(redus de la 1700)

Ce este o albire dentară cu laser?

O Albire dentară cu laser este o procedură stomatologică care implică utilizarea unui laser pentru a îndepărta petele și decolorările de pe dinții pacientului. În timpul procedurii, un gel special de albire este aplicat pe dinții pacientului. Apoi, laserul este direcționat către aceștia pentru a activa substanțele chimice din gel și a îndepărta petele.

Această procedură de albirea dinților cu laser este una dintre cele mai rapide și mai eficiente metode disponibile în prezent. De obicei, procedura durează între 30 de minute și o oră, în funcție de gradul de decolorare a dinților pacientului.

Cui îi este recomandată albirea dinților cu laser?

Albirea dentară cu laser poate fi benefică pentru persoanele care au dinții decolorați sau pătați din cauza obiceiurilor alimentare și a fumatului, precum și pentru cei care doresc să-și îmbunătățească aspectul general al dinților.

Cu toate acestea, nu toată lumea poate fi candidat pentru albirea dinților cu laser. În general, persoanele cu dinți sensibili, gingii sensibile, carii dentare, boli ale gingiilor sau alte probleme dentare ar trebui să discute cu medicul stomatolog înainte de a decide să urmeze această procedură. De asemenea, femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să evite albirea dentară cu laser. Deocamdată nu există suficiente date pentru a stabili siguranța acestui procedeu în aceste cazuri.

În plus, este important să rețineți că albirea dinților cu laser poate fi mai puțin eficientă pentru anumite tipuri de decolorare, cum ar fi cele cauzate de medicamente sau leziuni ale dinților.

Albirea dentară cu laser- etape

Procedura de albire dentară cu laser se desfășoară într-o singura ședință.  Se realizează 2-3 aplicari succesive ale gelului de albire, cu o durata de 1 h. Implică de obicei următoarele etape:

  1. Evaluarea inițială: Medicul stomatolog va examina cavitatea bucală a pacientului și va evalua dinții acestuia pentru a determina gradul de decolorare și a determina dacă albirea dinților cu laser este o opțiune potrivită pentru acesta.

  2. Curățarea dinților: Pentru a asigura o aderență adecvată a gelului de albire, este necesară o ședință completă de igienizare înainte.

  3. Aplicarea gelului de albire: Gelul de albire special este aplicat pe dinți, apoi medicul stomatolog va utiliza laserul pentru a activa substanțele chimice din gel și a îndepărta petele.

  4. Repetarea procesului: În funcție de gradul de decolorare a dinților, medicul stomatolog poate fi necesar să repete procesul de albire cu gel de mai multe ori pentru a obține rezultatele dorite.

  5. Finalizarea procedurii: După terminarea procesului de albire, medicul stomatolog va curăța dinții pacientului. Daca consideră necesar poate aplica un tratament de fluorizare pentru a ajuta la întărirea dinților și la protejarea împotriva cariilor.

Albirea dentara cu laser- Beneficii

Albirea dinților cu laser poate aduce mai multe beneficii, inclusiv:
- Îmbunătățirea aspectului general al dinților: Albirea dentară cu laser poate ajuta la îndepărtarea petelor și decolorărilor de pe dinți.
- Rezultate rapide: Datorită utilizării unui laser puternic pentru activarea substanțelor chimice din gelul de albire, procedura de albire dentară cu laser poate produce rezultate rapide și vizibile.
- Siguranță: Procedura de albire dentară cu laser este relativ sigură și poate fi efectuată în siguranță de către un medic stomatolog calificat.
- Îmbunătățirea stimei de sine: Un zâmbet mai strălucitor poate ajuta la îmbunătățirea încrederii și a stimei de sine.
- Durabilitate: În general, rezultatele albirii dentară cu laser sunt durabile și pot dura între 6 luni și 2 ani, în funcție de stilul de viață al pacientului și de îngrijirea dentară adecvată.
urgente stomatologice cu laser Epic X
laserul Biolase pentru albire dentară

Preț albire dentară cu laser

Prețul procedurii de albirea dinților cu laser în clinicile din București variază intre 1500 si 2200 lei.

La Smile Dental Spa folosim laserul Epic X de la Biolase fabricat în U.S.A.. 

Acesta este liderul de piața la nivel internațional și cel mai eficient in domeniu.  Tratamentul de albire dentară este realizat de medici dentiști cu experiență.

Profitați acum de reducerea de preț pentru albirea dinților cu laser de la 1.700 de lei la doar 1.200 lei!

Catalin Lopata
Catalin Lopata
2024-02-28
Echipa faina si servicii de calitate. Recomand!
Daniel Popa
Daniel Popa
2024-02-28
Recomand cu încredere, personal amabil, mă întorc de fiecare dată cu drag.
suntdumi
suntdumi
2023-12-23
Recomand cu cea mai mare încredere aceasta clinică. Dna. Doctor Ana Maria Ghidan s-a ocupat de problemele mele și cu ajutorul ei am scăpat de aceasta frică.
Adrian B
Adrian B
2023-12-20
Recomand clinica deoarece medicii aleg sa prelungeasca viata unui dinte natural in loc sa il inlocuiasca.
Maria
Maria
2023-12-18
Recomand cu drag clinica Smile Dental Spa. Domnișoara doctor Marin Diana este o persoană extraordinară, simpatică comunicativă și empatică cu pacientul. Explică fiecare pas ce îl face în timpul actului medical. Oferă detalii suplimentare, răspunzând la toate neclaritățile pe care pacientul le are. De asemenea, toată echipa este primitoare, profesionistă și zâmbitoare.