Program: L – V: 9.00 – 20.00

Programează-te acum!

OFERTĂ ALBIRE DENTARĂ CU LASER reducere 500 lei!

Preț albire dentară cu laser doar 1200 lei (redus de la 1700)

Ce este albirea dentară cu laser?

Albirea dentară cu laser este o procedură stomatologică care implică utilizarea unui laser pentru a îndepărta petele și decolorările de pe dinții pacientului. În timpul procedurii, un gel special de albire este aplicat pe dinții pacientului, iar apoi laserul este direcționat către aceștia pentru a activa substanțele chimice din gel și a îndepărta petele.

Această procedură de albire dentară cu laser este una dintre cele mai rapide și mai eficiente metode de albire a dinților disponibile în prezent. De obicei, procedura durează între 30 de minute și o oră, în funcție de gradul de decolorare a dinților pacientului.

Cui îi este recomandată albirea dentară cu laser?

Albirea dentară cu laser poate fi benefică pentru persoanele care au dinții decolorați sau pătați din cauza obiceiurilor alimentare și a fumatului, precum și pentru cei care doresc să-și îmbunătățească aspectul general al dinților.

Cu toate acestea, nu toată lumea poate fi candidat pentru albirea dentară cu laser. În general, persoanele cu dinți sensibili, gingii sensibile, carii dentare, boli ale gingiilor sau alte probleme dentare ar trebui să discute cu medicul stomatolog înainte de a decide să urmeze această procedură. De asemenea, femeile însărcinate sau care alăptează ar trebui să evite albirea dentară cu laser, deoarece nu există suficiente date pentru a stabili siguranța acestui procedeu în aceste cazuri.

În plus, este important să rețineți că albirea dentară cu laser poate fi mai puțin eficientă pentru anumite tipuri de decolorare, cum ar fi cele cauzate de medicamente sau leziuni ale dinților.

Etapele albirii dentare cu laser

Procedura de albire dentară cu laser se desfășoară într-o singura ședință, care include 2-3 aplicari succesive ale gelului de albire, cu o durata de 1 h implică de obicei următoarele etape:

  1. Evaluarea inițială: Medicul stomatolog va examina cavitatea bucală a pacientului și va evalua dinții acestuia pentru a determina gradul de decolorare și a determina dacă albirea dentară cu laser este o opțiune potrivită pentru acesta.

  2. Curățarea dinților: Pentru a asigura o aderență adecvată a gelului de albire, este necesară o ședință completă de igienizare înainte.

  3. Aplicarea gelului de albire: Gelul de albire special este aplicat pe dinți, apoi medicul stomatolog va utiliza laserul pentru a activa substanțele chimice din gel și a îndepărta petele.

  4. Repetarea procesului: În funcție de gradul de decolorare a dinților, medicul stomatolog poate fi necesar să repete procesul de albire cu gel de mai multe ori pentru a obține rezultatele dorite.

  5. Finalizarea procedurii: După terminarea procesului de albire, medicul stomatolog va curăța dinții pacientului și poate aplica un tratament de fluorizare pentru a ajuta la întărirea dinților și la protejarea împotriva cariilor.

Beneficiile albirii dentare cu laser

Albirea dentară cu laser poate aduce mai multe beneficii, inclusiv:
- Îmbunătățirea aspectului general al dinților: Albirea dentară cu laser poate ajuta la îndepărtarea petelor și decolorărilor de pe dinți.
- Rezultate rapide: Datorită utilizării unui laser puternic pentru activarea substanțelor chimice din gelul de albire, procedura de albire dentară cu laser poate produce rezultate rapide și vizibile.
- Siguranță: Procedura de albire dentară cu laser este relativ sigură și poate fi efectuată în siguranță de către un medic stomatolog calificat.
- Îmbunătățirea stimei de sine: Un zâmbet mai strălucitor poate ajuta la îmbunătățirea încrederii și a stimei de sine.
- Durabilitate: În general, rezultatele albirea dentară cu laser sunt durabile și pot dura între 6 luni și 2 ani, în funcție de stilul de viață al pacientului și de îngrijirea dentară adecvată.
urgente stomatologice cu laser Epic X

Preț albire dentară cu laser

Prețul unei albiri dentare cu laser în clinicile din București variază intre 1500 si 2200 lei.

La Smile Dental Spa folosim laserul Epic X de la Biolase fabricat în U.S.A. liderul de piața la nivel internațional și cel mai eficient in domeniu.  Tratamentul de albire este realizat de medici dentiști cu experiență.

Profitați acum de reducerea de preț pentru albirea dentară cu laser de la 1.700 de lei la doar 1.200 lei!

Ioana Luca
Ioana Luca
2023-07-22
Servicii excelente intr-un cadru relaxat, profesionalism. Sunt foarte multumita de tratamentul pe care l-am primit si voi reveni cu fidelitate la doamna doctor Marin Diana! Lucreaza meticulos, calm si cu rabdare, nu am simtit niciun disconfort nici pe durata tratamentului, nici dupa. Recomand cu incredere! ❤️
Dorin Bratu
Dorin Bratu
2023-05-28
Lucrări bune și experiența plăcută
DESIGN BALUSTRADEONLINE
DESIGN BALUSTRADEONLINE
2023-05-23
Super!!!
Cristina Dulgheru
Cristina Dulgheru
2023-05-12
Recomand cu caldura aceasta clinica tuturor parintilor care cauta un serviciu excelent de stomatologie pentru copii. Dr. Ana Ghidan, specialistul clinicii in pedodontie, este foarte blanda si se asigura ca copiii sa primeasca cele mai bune servicii posibile.
Alina Macris
Alina Macris
2023-05-05
Totul la superlativ!!! Eva merge cu drag la cabinet. Dna dr Ana e super draguta si rabdatoare,mai ales cu copiii❤️. Mult profesionalism si dedicare. ???????? Multumim pt tot,ne vedem curand!
Gabriela Dan
Gabriela Dan
2023-05-04
Recomand! Profesionalism și calitate! Oameni dragi noua
Adrian Gherghe
Adrian Gherghe
2023-04-27
Am plecat cu zambetul pe buze de la cabinet datorita Anei Ghidan. Multumesc pentru profesionalism si pentru explicatiile oferite. O recomand cu caldura!
Georgiana Ropota
Georgiana Ropota
2023-04-05
Recomand cu drag dr Ionescu Anca, foarte bun profesionist, nu am simtit niciodata durere, indiferent de procedura pe care mi-a facut-o. De asemenea, un doctor foarte calm si empatic. Primul doctor stomatolog la care ma duc fara teama.
Andrei Badarau
Andrei Badarau
2023-03-30
Doamna dr. Anca Maria Ionescu este un medic specialist de inalta clasa, umana si profesionala. Ii multumesc pentru tratament si pentru recomandarile de specialitate.