Program: L – V: 9.00 – 20.00

Programează-te acum!

Preț implant dentar București

Beneficiază acum de oferta pentru implant dentar + coroană zirconiu la doar 750 euro!
*oferta valabilă doar până la 31 septembrie 2023

Descoperă Prețurile pentru Implantul Dentar la Smile Dental Spa - București

Dacă sunteți în căutarea unei soluții durabile și eficiente pentru înlocuirea unui dinte lipsă, implantul dentar este răspunsul. La Smile Dental Spa, înțelegem cât de importantă este alegerea unei opțiuni de calitate pentru sănătatea și estetica zâmbetului dumneavoastră. De aceea, suntem bucuroși să vă prezentăm detalii complete despre prețurile pentru implantul dentar în București. Cu o echipă de experți în stomatologie și tehnologie de ultimă generație, vă oferim cele mai bune soluții pentru restaurarea zâmbetului dumneavoastră. Suntem aici să vă ajutăm să zâmbiți din nou cu încredere!

Ce Include Prețul pentru Implantul Dentar?

Preturile noastre transparente și competitive pentru implantul dentar acoperă toate aspectele esențiale pentru a vă oferi o soluție completă și de încredere:

 1. Intervenția Chirurgicală de Inserare a Implantului: Fiecare etapă a procesului este executată de către medici specializați în chirurgie Orală si Maxilo- Facială si Implantologie, asigurând astfel proceduri sigure și eficiente.

 2. Implantul Dentar: Folosim exclusiv implanturi de înaltă calitate de la trei branduri de renume: MIS, Bredent și Zimmer, pentru a vă garanta durabilitatea și succesul tratamentului.

 3. Bontul de Vindecare: Această componentă esențială asigură procesul de vindecare inițială, permitând ulterior montarea coroanei sau a protezei.

De ce că alegeți Implantul Dentar?

Preturile noastre transparente și competitive pentru implantul dentar acoperă toate aspectele esențiale pentru a vă oferi o soluție completă și de încredere:

 1. Intervenția Chirurgicală de Inserar

  ✔️ Restaurarea Funcționalității: Un implant dentar restabilește funcționalitatea masticatorie, permitându-vă să savurați din nou alimentele preferate fără restricții.

  ✔️ Estetică Impecabilă: Implanturile dentare se integrează perfect în structura danturii, asigurându-vă un zâmbet natural și atrăgător.

  ✔️ Durabilitate Deosebită: Materialele de calitate și tehnologia modernă garantează o soluție pe termen lung, cu o durată de viață semnificativă.

Preț implant dentar in București la clinica noastră Smile Dental Spa

Preț implant dentar si ce include

🔥 Oferta Specială pentru Implant Dentar în București 🔥
La Smile Dental Spa, înțelegem importanța unui zâmbet sănătos și frumos. De aceea, vă prezentăm o ofertă specială pentru implantul dentar de care aveți nevoie:
💎 Implant MIS - 450€
💎 Implant Bredent - 600€
💎 Implant Zimmer - 750€
Aceste prețuri includ:
✅ Intervenția chirurgicală de inserare a implantului
✅ Implantul propriu-zis
✅ Bontul de vindecare inițială

💎 Ofertă Specială - Pachet Implant Dentar Bredent + Coroană Integral Zirconiu 💎

La Smile Dental Spa, vă prezentăm o ofertă specială pentru a vă reda zâmbetul perfect.
Beneficiați acum de pachetul Implant Dentar Bredent și Coroană Integral Zirconiu la un preț special redus!

🦷 Implant Dentar Bredent + Coroană Integral Zirconiu- 750 euro
🔖 Prețul Special: 750 euro (Redus de la 900 euro)

Ce include oferta:
🦷 Implantul Dentar Bredent: Un implant de calitate superioară, inserat de către experții noștri în implantologie, pentru a restabili funcționalitatea și estetica danturii dumneavoastră.
👑 Coroană Integral Zirconiu: O coroană de înaltă calitate, confecționată din zirconiu, un material extrem de durabil și estetic. Această coroană va fi adaptată perfect pentru a se potrivi cu restul dinților dvs., oferindu-vă un zâmbet natural și frumos.
✅ Toate Consultațiile și Evaluările Necesare: Echipa noastră de experți vă va ghida prin fiecare etapă a tratamentului, asigurându-ne că vă simțiți confortabil și bine informat în legătură cu procesul.
🌐 Plan Personalizat de Tratament: Vom crea un plan de tratament adaptat nevoilor dvs., pentru a vă asigura că obțineți cele mai bune rezultate posibile.

La Smile Dental Spa puteti plăti prețul implanturilor dentare in rate fixe fara dobandă

La clinica stomatologică Smile Dental Spa aveți posibilitatea efectuării plății de tratamente stomatologice complexe în 6 Rate Fixe, Fără Dobândă, prin partenerul nostru Banca Transilvania

Prin parteneriatul cu TBI BANK aveți posibilitatea achitării tratamentului in rate fixe  pe o perioadă de până la 60 de luni!

La clinica stomatologică Smile Dental Spa aveți posibilitatea de a alege dintre 3 mărci renumite de implanturi dentare. În funcție de opțiunea aleasă, chiar dacă alegeți un implant dentar premium, costul unui implant dentar în rate este foarte accesibil.

Astfel, pentru a achita prețul unui implant dentar în rate complet (implant dentar și bont protetic) achitat in 6 rate veți avea următoarele costuri :

 • implant dentar MIS 370 lei/lună
 • implant dentar BREDENT 500 lei/lună
 • implant dentar ZIMMER 625 lei/lună
 
Ioana Luca
Ioana Luca
2023-07-22
Servicii excelente intr-un cadru relaxat, profesionalism. Sunt foarte multumita de tratamentul pe care l-am primit si voi reveni cu fidelitate la doamna doctor Marin Diana! Lucreaza meticulos, calm si cu rabdare, nu am simtit niciun disconfort nici pe durata tratamentului, nici dupa. Recomand cu incredere! ❤️
Dorin Bratu
Dorin Bratu
2023-05-28
Lucrări bune și experiența plăcută
DESIGN BALUSTRADEONLINE
DESIGN BALUSTRADEONLINE
2023-05-23
Super!!!
Cristina Dulgheru
Cristina Dulgheru
2023-05-12
Recomand cu caldura aceasta clinica tuturor parintilor care cauta un serviciu excelent de stomatologie pentru copii. Dr. Ana Ghidan, specialistul clinicii in pedodontie, este foarte blanda si se asigura ca copiii sa primeasca cele mai bune servicii posibile.
Alina Macris
Alina Macris
2023-05-05
Totul la superlativ!!! Eva merge cu drag la cabinet. Dna dr Ana e super draguta si rabdatoare,mai ales cu copiii❤️. Mult profesionalism si dedicare. ???????? Multumim pt tot,ne vedem curand!
Gabriela Dan
Gabriela Dan
2023-05-04
Recomand! Profesionalism și calitate! Oameni dragi noua
Adrian Gherghe
Adrian Gherghe
2023-04-27
Am plecat cu zambetul pe buze de la cabinet datorita Anei Ghidan. Multumesc pentru profesionalism si pentru explicatiile oferite. O recomand cu caldura!
Georgiana Ropota
Georgiana Ropota
2023-04-05
Recomand cu drag dr Ionescu Anca, foarte bun profesionist, nu am simtit niciodata durere, indiferent de procedura pe care mi-a facut-o. De asemenea, un doctor foarte calm si empatic. Primul doctor stomatolog la care ma duc fara teama.
Andrei Badarau
Andrei Badarau
2023-03-30
Doamna dr. Anca Maria Ionescu este un medic specialist de inalta clasa, umana si profesionala. Ii multumesc pentru tratament si pentru recomandarile de specialitate.