Program: L – V: 9.00 – 20.00

Programează-te acum!

Oferta Implant Dentar - Promoție implant dentar

Oferta implant dentar complet:

 • inserare implant dentar MIS/BREDENT/ZIMMER
 • bont protetic
 • plan de tratament
 • o singură intervenție chirurgicală, garantat minimum 10 ani

NOU Oferta IMPLANT DENTAR! 

Implant dentar marca ZIMMER
750 Euro

Implant dentar israelian marca MIS
450 Euro!

Implant dentar german marca BREDENT
600 Euro!

Cui se adresează sistemul Fast & Fixed?

Oferta implant dentar în clinica Smile Dental Spa!

Implanturile sunt poziționate în os în cursul unei intervenții chirurgicale în cabinetul stomatologic, sub anestezie locală, fiind un procedeu nedureros și relativ facil. Studiile realizate pe o perioadă lungă indică o rată de succes de 95%. În cele 5% cazuri de insucces s-a constatat o serie de cauze externe operației, cum ar fi: igiena orala precară, consumul de droguri, fumatul, alcoolismul cronic, calitatea și duritatea osului. Cele mai bune implanturi sunt garantate pe viață.

Lipsa unui singur dinte (edentații unidentare) – În cazul lipsei unui singur dinte de pe arcadă, implantul dentar este soluția ideală, deoarece dinții alăturați rămân neatinși, fără să îi șlefuim sau tratăm. Inserarea implantului dentar trebuie realizată cât mai repede după pierderea dintelui, deoarece pe termen lung dinții alăturați vor migra, iar osul se va resorbi în zona netratată. 
Lipsa mai multor dinți sau a tuturor dinților (edentații multidentare sau totale)
Și în aceste cazuri soluția optimă este inserarea de implanturi dentare, ce reprezintă baza de fixare pentru coronițe sau proteze. Diferența constă în numărul de implanturi necesar, pentru lucrări fixe sunt necesare minim 6 implanturi, pentru proteze sunt suficiente 2-4 implanturi dentare.

În cazurile de edentație totală puteți apela la sistemul BREDENT FAST & FIXED în locul implantului tradițional sau plasarea unui implant pentru fiecare dinte lipsă. Sistemul Bredent Fast & Fixed permite inserarea implanturilor și realizarea lucrării protetice în acceași zi. Aceasta înseamnă că puteți să mâncați, să beți și să vă întoarceți la viața socială normală imediat. Mai multe detalii despre sistemul FAST & FIXED găsiți aici.

Realizarea unei lucrări protetice complete definitive implică mai multe ședințe la stomatolog. Consultația, pregătirea pentru implant, inserarea, comanda bontului și realizarea coroniței dentare respectând estetica, poziționarea corectă, culoarea danturii pacientului pot dura între 3 și 5 luni, până când dintele pe implant este definitiv așezat.

Costurile pornesc de la 300 Euro, inclusiv manopera.

GARANȚIE MINIM 10 ANI!

Avantajele implanturilor dentare

 • Aspect îmbunătățit, implanturile dentare arată ca și cum ar fi dinții dumneavoastră proprii. Și pentru că ele sunt concepute pentru a fuziona cu osul în care sunt implantate, ele devin permanente.
 • Îmbunătățirea vorbirii, un avantaj pe care protezele dentare nu îl oferă, cei ce le folosesc având probleme în pronunțarea cuvintelor.
 • Confort îmbunătățit, cu mult mai bun decât cel oferit de către protezele dentare.
 • Folosindu-le, se poate mânca foarte ușor. Implanturile dentare funcționează ca dinții dumneavoastră proprii, permițându-vă să mâncați alimentele preferate cu încredere și fără durere.
 • Confort propriu maxim. Implanturile dentare vă pot da înapoi zâmbetul și vă pot face să vă simțiți mai bine.
 • Oferă în mod cert o îmbunătățire a sănătății cavității bucale. Implanturile dentare nu necesită reducerea și/sau pierderea altor dinți, ca în cazul punților dentare de sprijin. Implanturile individuale permit, de asemenea, un acces mai ușor în spațiile interdentare și o igienă dentară mai bună.
 • Oferă durabilitate mare. Implanturile sunt foarte durabile și rezistă mulți ani. Un implant dentar bine realizat poate rezista întreaga viață.
 • Sunt foarte comode. Nu sunt necesari adezivi dentari ca în cazul protezelor și nu sunt mobile ca acestea.

Despre implantul dentar 

Întreabă specialistul implantolog

Implantul dentar este o rădăcină artificială care se inserează în os și creează suportul pentru viitoarea lucrare dentară.
Tehnica de inserare este nedureroasă și este realizată de medici chirurgi specializați în implantologie. Implantul dentar este confecționat din materiale anti-alergice, de obicei din titan, fiind foarte bine tolerat de organism.
Este recomandată o perioadă de minimum 3 luni de la inserarea implantului până la reconstrucția dintelui definitiv. Peste implant se montează bontul metalic sau din zirconiu, acesta fiind acoperit de coroana dentară, confecționată la alegere din ceramică sau zirconiu.

Etapele principale:

 • Diagnosticul – La consultația efectuată de medicul specialist, acesta verifică conformația osului, structura, sistemul vascular si cel nervos, iar după efectuarea examenului radiologic, medicul va stabili dimensiunile implantului optim și poziționarea sa în osul maxilar sau mandibular.
 • Intervenția chirurgicală – Implantul este inserat în os sub anestezie locală sau generală, în condiții de sterilitate absolută. Pentru inserarea unui implant, intervenția durează mai puțin de o oră.
 • Procesul de vindecare – durează 3-4 luni, în acest timp se realizează integrarea implantului în os.
 • Realizarea lucrării protetice – se construiește coroana peste implant.

Implanturile dentare nu afectează dinții sănătoși, spre deosebire de proteze sau lucrările protetice fixe (cimentate), utilizate în trecut ca soluție pentru lipsa dinților. Înlocuirea dintelui lipsă cu implant dentar permite realizarea procesului de masticație natural, ușurează exprimarea corectă, stabilitatea fonetică, lucru împiedicat de proteze din cauza mobilității lor în multe cazuri. Implantul dentar este indicat pentru orice vârstă și nu produce carii secundare.

“La clinica stomatologică Smile Dental Spa – Dr. Anca Ionescu veți găsi un medic implantolog profesionist prin excelență și un mediu primitor! Recomand cu căldură oricărei persoane cabinetul doamnei doctor Anca Ionescu, care mi-a redat zâmbetul!”
Alina, pacientă implant dentar

Fă o vizită la stomatolog!​

Afecțiunile danturii pot fi depistate de medicul stomatolog înainte ca durerea să te avertizeze asupra lor. În faza incipientă, tratamentele sunt și mai ușoare, mai nedureroase și mai ieftine!