Program: L – V: 9.00 – 20.00

Programează-te acum!

Oferta Implant Dentar + Coroană zirconiu - Promoție implant dentar

      Oferta implant dentar complet + coroană zirconiu:

 • inserare implant dentar BREDENT
 • bont protetic
 • coroană zirconiu pe implant
 • plan de tratament
 • o singură intervenție chirurgicală, garantat minimum 10 ani

NOU Oferta IMPLANT DENTAR Bredent + coroană zirconiu! 

750 Euro! (redus de la 900 euro)

* promotie valabilă până la 31 septembrie 2023

Despre implantul dentar 

Întreabă specialistul implantolog

Implantul dentar este o rădăcină artificială care se inserează în os și creează suportul pentru viitoarea lucrare dentară.
Tehnica de inserare este nedureroasă și este realizată de medici chirurgi specializați în implantologie. Implantul dentar este confecționat din materiale anti-alergice, de obicei din titan, fiind foarte bine tolerat de organism.
Este recomandată o perioadă de minimum 3 luni de la inserarea implantului până la reconstrucția dintelui definitiv. 

Peste implant se montează bontul metalic sau din zirconiu, acesta fiind acoperit de coroana dentară, confecționată la alegere din ceramică sau zirconiu.

Etapele principale:

 • Diagnosticul – La consultația efectuată de medicul specialist, acesta verifică conformația osului, structura, sistemul vascular si cel nervos, iar după efectuarea examenului radiologic, medicul va stabili dimensiunile implantului optim și poziționarea sa în osul maxilar sau mandibular.
 • Intervenția chirurgicală – Implantul este inserat în os sub anestezie locală sau generală, în condiții de sterilitate absolută. Pentru inserarea unui implant, intervenția durează mai puțin de o oră.
 • Procesul de vindecare – durează 3-4 luni, în acest timp se realizează integrarea implantului în os.
 • Realizarea lucrării protetice – se construiește coroana peste implant.

 

Implanturile dentare nu afectează dinții sănătoși, spre deosebire de proteze sau lucrările protetice fixe (cimentate), utilizate în trecut ca soluție pentru lipsa dinților. 

Înlocuirea dintelui lipsă cu implant dentar permite realizarea procesului de masticație natural, ușurează exprimarea corectă, stabilitatea fonetică, lucru împiedicat de proteze din cauza mobilității lor în multe cazuri. 

Implantul dentar este indicat pentru orice vârstă și nu produce carii secundare.

Avantajele implanturilor dentare

 • Aspect îmbunătățit, implanturile dentare arată ca și cum ar fi dinții dumneavoastră proprii. Și pentru că ele sunt concepute pentru a fuziona cu osul în care sunt implantate, ele devin permanente.
 • Îmbunătățirea vorbirii, un avantaj pe care protezele dentare nu îl oferă, cei ce le folosesc având probleme în pronunțarea cuvintelor.
 • Confort îmbunătățit, cu mult mai bun decât cel oferit de către protezele dentare.
 • Folosindu-le, se poate mânca foarte ușor. Implanturile dentare funcționează ca dinții dumneavoastră proprii, permițându-vă să mâncați alimentele preferate cu încredere și fără durere.
 • Confort propriu maxim. Implanturile dentare vă pot da înapoi zâmbetul și vă pot face să vă simțiți mai bine.
 • Oferă în mod cert o îmbunătățire a sănătății cavității bucale. Implanturile dentare nu necesită reducerea și/sau pierderea altor dinți, ca în cazul punților dentare de sprijin. Implanturile individuale permit, de asemenea, un acces mai ușor în spațiile interdentare și o igienă dentară mai bună.
 • Oferă durabilitate mare. Implanturile sunt foarte durabile și rezistă mulți ani. Un implant dentar bine realizat poate rezista întreaga viață.
 • Sunt foarte comode. Nu sunt necesari adezivi dentari ca în cazul protezelor și nu sunt mobile ca acestea.

Cui se adresează sistemul Fast & Fixed?

Oferta implant dentar în clinica Smile Dental Spa!

Implanturile sunt poziționate în os în cursul unei intervenții chirurgicale în cabinetul stomatologic, sub anestezie locală, fiind un procedeu nedureros și relativ facil. 

Studiile realizate pe o perioadă lungă indică o rată de succes de 95%.

 În cele 5% cazuri de insucces s-a constatat o serie de cauze externe operației, cum ar fi: igiena orala precară, consumul de droguri, fumatul, alcoolismul cronic, calitatea și duritatea osului. 

Cele mai bune implanturi sunt garantate pe viață.

Lipsa unui singur dinte (edentații unidentare) – În cazul lipsei unui singur dinte de pe arcadă, implantul dentar este soluția ideală, deoarece dinții alăturați rămân neatinși, fără să îi șlefuim sau tratăm. 

Inserarea implantului dentar trebuie realizată cât mai repede după pierderea dintelui, deoarece pe termen lung dinții alăturați vor migra, iar osul se va resorbi în zona netratată. 

Lipsa mai multor dinți sau a tuturor dinților (edentații multidentare sau totale)Și în aceste cazuri soluția optimă este inserarea de implanturi dentare, ce reprezintă baza de fixare pentru coronițe sau proteze. 

Diferența constă în numărul de implanturi necesar, pentru lucrări fixe sunt necesare minim 6 implanturi, pentru proteze sunt suficiente 2-4 implanturi dentare.

În cazurile de edentație totală puteți apela la sistemul BREDENT FAST & FIXED- dinți ficși într-o zi- în locul implantului tradițional sau plasarea unui implant pentru fiecare dinte lipsă. 

Sistemul Bredent Fast & Fixed permite inserarea implanturilor și realizarea lucrării protetice în acceași zi. 

Aceasta înseamnă că puteți să mâncați, să beți și să vă întoarceți la viața socială normală imediat. Mai multe detalii despre sistemul FAST & FIXED găsiți aici.

Realizarea unei lucrări protetice complete definitive implică mai multe ședințe la stomatolog. 

Consultația, pregătirea pentru implant, inserarea, comanda bontului și realizarea coroniței dentare respectând estetica, poziționarea corectă, culoarea danturii pacientului pot dura între 3 și 5 luni, până când dintele pe implant este definitiv așezat.

Costurile pentru un implant dentar pornesc de la 450 Euro, inclusiv manopera.

GARANȚIE MINIM 10 ANI!

“La clinica stomatologică Smile Dental Spa veți găsi o echipă de medici dentiști si specialisti profesionisti și un mediu primitor! Recomand cu căldură oricărei persoane cabinetul doamnei doctor Anca Ionescu, care mi-a redat zâmbetul!”
Alina, pacientă implant dentar

Fă o vizită la stomatolog!​

Afecțiunile danturii pot fi depistate de medicul stomatolog înainte ca durerea să te avertizeze asupra lor. În faza incipientă, tratamentele sunt și mai ușoare, mai nedureroase și mai ieftine!

Ioana Luca
Ioana Luca
2023-07-22
Servicii excelente intr-un cadru relaxat, profesionalism. Sunt foarte multumita de tratamentul pe care l-am primit si voi reveni cu fidelitate la doamna doctor Marin Diana! Lucreaza meticulos, calm si cu rabdare, nu am simtit niciun disconfort nici pe durata tratamentului, nici dupa. Recomand cu incredere! ❤️
Dorin Bratu
Dorin Bratu
2023-05-28
Lucrări bune și experiența plăcută
DESIGN BALUSTRADEONLINE
DESIGN BALUSTRADEONLINE
2023-05-23
Super!!!
Cristina Dulgheru
Cristina Dulgheru
2023-05-12
Recomand cu caldura aceasta clinica tuturor parintilor care cauta un serviciu excelent de stomatologie pentru copii. Dr. Ana Ghidan, specialistul clinicii in pedodontie, este foarte blanda si se asigura ca copiii sa primeasca cele mai bune servicii posibile.
Alina Macris
Alina Macris
2023-05-05
Totul la superlativ!!! Eva merge cu drag la cabinet. Dna dr Ana e super draguta si rabdatoare,mai ales cu copiii❤️. Mult profesionalism si dedicare. ???????? Multumim pt tot,ne vedem curand!
Gabriela Dan
Gabriela Dan
2023-05-04
Recomand! Profesionalism și calitate! Oameni dragi noua
Adrian Gherghe
Adrian Gherghe
2023-04-27
Am plecat cu zambetul pe buze de la cabinet datorita Anei Ghidan. Multumesc pentru profesionalism si pentru explicatiile oferite. O recomand cu caldura!
Georgiana Ropota
Georgiana Ropota
2023-04-05
Recomand cu drag dr Ionescu Anca, foarte bun profesionist, nu am simtit niciodata durere, indiferent de procedura pe care mi-a facut-o. De asemenea, un doctor foarte calm si empatic. Primul doctor stomatolog la care ma duc fara teama.
Andrei Badarau
Andrei Badarau
2023-03-30
Doamna dr. Anca Maria Ionescu este un medic specialist de inalta clasa, umana si profesionala. Ii multumesc pentru tratament si pentru recomandarile de specialitate.