Program: L – V: 9.00 – 20.00

Programează-te acum!

Fast and Fixed

Fast and Fixed este un sistem de implanturi modern, cel mai utilizat în tehnologia “dinți ficși într-o zi”. Intervenția constă în inseraraea a 4 ,6 sau 10 implanturi dentare in cavitatea bucală, într-o singură intervenție.

Lider de piață în domeniu, este utilizat cu succes de 20 de ani. Sistemul este recunoscut și folosit în întreaga lume.

Numeroși pacienți care se confruntă cu edentație totală sau care au pierdut mare parte din dinți doresc să aibă o restaurare fixă și la costuri accesibile.

Prin utilizarea sistemului SKY Fast and Fixed, putem să oferim pacienților noștri tratamente de extracţie, implantare și restaurare temporară într-o singură zi, astfel încât aceștia să poată mânca imediat după intervenția chirurgicală și să participe la viața socială.

Cui se adresează sistemul Fast & Fixed?

 • Pacienților care mai au puțini dinți sau deloc.
 • Pacienților care nu sunt dispuși să accepte un tratament convențional cum ar fi proteza totală.
 • Pacienților care nu mai pot susține o lucrare fixă pe proteze dentare.

Avantajele sistemului Fast & Fixed:

 • Dinți ficși în doar 12 ore.
 • Aspect natural al dinților, precum și confort sporit la masticație și vorbire comparativ cu lucrările protetice.
 • Deoarece bonturile sunt integrate în implanturi în timpul intervențiilor chirurgicale, nu este necesară intervenția chirurgicală suplimentară – în acest fel pacienții vor economisi timp și bani.
 • Studiile științifice au arătat că implanturile plasate în osul local au o rată mai mare de supraviețuire decât implantele augmentate.
 • Pierderea osoasă cauzată de micro-decalaj este redusă, deoarece implanturile sunt practic transformate în implanturi monocomponente, datorită integrării imediate a bonturilor.

Etapele tratamentului Fast & Fixed

 • La clinica Smile Dental Spa, efectuarea tratamentului Fast and Fixed este realizată de o echipă cu experiență, formată din medic specialist în chirurgie oro-maxilo-facială, un medic anestezist și un medic specialist în protetică.

  Etapele intervenției cu implanturi dentare Fast and Fixed realizate în 12 ore sunt următoarele:

  • anestezia pacientului,
  • etapa chirurgicală cu inserarea implanturilor,
  • amprente finale,
  • montarea lucrării provizorii.

         

           După intervenția chirurgicală, implanturile vor fi lăsate timp de cel puțin 5 luni pentru a se vindeca și a se integra în os. După această perioadă, restaurarea finală este prevăzută cu proteze fixe.

Prețul tratamentului Fast & Fixed și posibilități de plată

Sistemul FAST & FIXED Bredent 4 implanturi (4 implanturi, 4 bonturi, lucrare fixă provizorie, anestezie sedare) – 4.500 Euro.
Sistemul FAST & FIXED Bredent 6 implanturi (6 implanturi, 6 bonturi, lucrare fixă provizorie, anestezie sedare) – 5.000 Euro.

Pentru a veni în sprijinul pacienților noștri, am încheiat o colaborare cu Banca Transilvania și astfel aveți posibilitatea efectuării plății de tratamente stomatologice complexe în 6 Rate Fixe, Fără Dobândă.

Cardurile acceptate pentru plata în 6 Rate Fixe Fără Dobândă sunt:


MASTERCARD FORTE/STAR FORTE,
MASTERCARD FORTE – DIVIZIA PENTRU MEDICI,
VISA GOLD/STAR GOLD,
VISA GOLD BT – ROTARY,
VISA PLATINUM,
STAR PLATINUM,
BUSINESS CREDIT CARD, emise de Banca Transilvania