Programează-te acum!

Flexibilitate Financiară Pentru Tratamente Stomatologice Avansate

Costurile unor tratamente stomatologice cum ar fi implantul dentar sau aparatul ortodontic sunt ridicate, de aceea vă oferim posibilitatea achitării acestora în rate fixe, fără dobândă. La clinica stomatologică Smile Dental Spa aveți posibilitatea efectuării plății de tratamente stomatologice complexe în 6 Rate Fixe, Fără Dobândă, prin partenerul nostru Banca Transilvania.
Prin parteneriatul cu TBI BANK aveți posibilitatea achitării tratamentului in rate fixe  pe o perioadă de până la 60 de luni doar cu buletinul!
Cardurile acceptate pentru plata în 6 Rate Fixe Fără Dobândă sunt:
 • MASTERCARD FORTE/STAR FORTE,
 • VISA GOLD/STAR GOLD,
 • VISA GOLD BT - ROTARY,
 • VISA PLATINUM,
 • STAR PLATINUM,
 • BUSINESS CREDIT CARD, emise de Banca Transilvania
 • Implant dentar în rate fixe fără dobândă

  Înțelegem că anumite tratamente stomatologice pot fi complexe și implicate financiar. La Smile Dental Spa, dorim ca toți pacienții noștri să aibă acces la cele mai bune opțiuni de îngrijire dentară, indiferent de bugetul lor. De aceea, suntem bucuroși să vă oferim posibilitatea de a plăti în rate pentru tratamentele stomatologice costisitoare.

  💎 Beneficiile Plăților în Rate la Noi 💎

  ✔️ Accesibilitate Financiară: Nu lăsați costurile să vă împiedice să obțineți tratamentele stomatologice de care aveți nevoie. Plățile în rate vă permit să împărțiți costurile într-un mod convenabil pentru dvs.

  ✔️ Planificare Fără Stres: Cu opțiunea de plată în rate, puteți planifica cu ușurință bugetul și să vă îmbunătățiți sănătatea dentară fără a afecta semnificativ finanțele personale.

  ✔️ Tratamente Personalizate: Indiferent dacă aveți nevoie de un implant dentar avansat, un tratament de ortodonție sau altă intervenție complexă, puteți alege să vă plătiți tratamentul în rate, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

  Cum Funcționează Plățile în Rate la Smile Dental Spa?

  1. Consultație Inițială: Programați o consultație pentru a discuta despre tratamentul necesar și pentru a primi o estimare a costurilor.

  2. Plan Personalizat: Împreună cu echipa noastră, veți crea un plan de tratament detaliat și veți discuta despre opțiunile de plată în rate disponibile.

  3. Selectați Perioada de Rambursare: Alegeți perioada care se potrivește cel mai bine situației financiare a familiei dumneavoastră. Puteți opta pentru rate lunare flexibile.

  4. Bugetați cu Încredere: Cu planul de plată în rate stabilit, veți putea să vă îmbunătățiți sănătatea dentară într-un mod care să se potrivească bugetului dvs.

  5. Începeți Tratamentul: După ce toate detaliile sunt stabilite, puteți începe tratamentul într-un mod fără stres și planificat cu grijă.

  Cât costă un implant dentar în rate?

  La clinica stomatologică Smile Dental Spa aveți posibilitatea de a alege dintre 3 mărci renumite de implanturi dentare. În funcție de opțiunea aleasă, chiar dacă alegeți un implant dentar premium, costul unui implant dentar în rate este foarte accesibil.

  Astfel, pentru un implant dentar în rate complet (implant dentar și bont protetic) achitat in 6 rate veți avea următoarele costuri :

  • implant dentar MIS 370 lei/lună
  • implant dentar BREDENT 500 lei/lună
  • implant dentar ZIMMER 625 lei/lună

  La Smile Dental Spa, credem că fiecare pacient merită acces la cele mai bune tratamente stomatologice. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de plată în rate și pentru a stabili o consultație. Cu noi, veți avea grijă de sănătatea dumneavoastră dentară fără a vă îngrijora cu privire la aspectele financiare. Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a vă oferi un zâmbet sănătos și strălucitor!

  Catalin Lopata
  Catalin Lopata
  2024-02-28
  Echipa faina si servicii de calitate. Recomand!
  Daniel Popa
  Daniel Popa
  2024-02-28
  Recomand cu încredere, personal amabil, mă întorc de fiecare dată cu drag.
  suntdumi
  suntdumi
  2023-12-23
  Recomand cu cea mai mare încredere aceasta clinică. Dna. Doctor Ana Maria Ghidan s-a ocupat de problemele mele și cu ajutorul ei am scăpat de aceasta frică.
  Adrian B
  Adrian B
  2023-12-20
  Recomand clinica deoarece medicii aleg sa prelungeasca viata unui dinte natural in loc sa il inlocuiasca.
  Maria
  Maria
  2023-12-18
  Recomand cu drag clinica Smile Dental Spa. Domnișoara doctor Marin Diana este o persoană extraordinară, simpatică comunicativă și empatică cu pacientul. Explică fiecare pas ce îl face în timpul actului medical. Oferă detalii suplimentare, răspunzând la toate neclaritățile pe care pacientul le are. De asemenea, toată echipa este primitoare, profesionistă și zâmbitoare.