Program: L – V: 9.00 – 20.00

Programează-te acum!

Flexibilitate Financiară Pentru Tratamente Stomatologice Avansate

Costurile unor tratamente stomatologice cum ar fi implantul dentar sau aparatul ortodontic sunt ridicate, de aceea vă oferim posibilitatea achitării acestora în rate fixe, fără dobândă. La clinica stomatologică Smile Dental Spa aveți posibilitatea efectuării plății de tratamente stomatologice complexe în 6 Rate Fixe, Fără Dobândă, prin partenerul nostru Banca Transilvania.
Prin parteneriatul cu TBI BANK aveți posibilitatea achitării tratamentului in rate fixe  pe o perioadă de până la 60 de luni doar cu buletinul!
Cardurile acceptate pentru plata în 6 Rate Fixe Fără Dobândă sunt:
 • MASTERCARD FORTE/STAR FORTE,
 • VISA GOLD/STAR GOLD,
 • VISA GOLD BT - ROTARY,
 • VISA PLATINUM,
 • STAR PLATINUM,
 • BUSINESS CREDIT CARD, emise de Banca Transilvania
 • Implant dentar în rate fixe fără dobândă

  Înțelegem că anumite tratamente stomatologice pot fi complexe și implicate financiar. La Smile Dental Spa, dorim ca toți pacienții noștri să aibă acces la cele mai bune opțiuni de îngrijire dentară, indiferent de bugetul lor. De aceea, suntem bucuroși să vă oferim posibilitatea de a plăti în rate pentru tratamentele stomatologice costisitoare.

  💎 Beneficiile Plăților în Rate la Noi 💎

  ✔️ Accesibilitate Financiară: Nu lăsați costurile să vă împiedice să obțineți tratamentele stomatologice de care aveți nevoie. Plățile în rate vă permit să împărțiți costurile într-un mod convenabil pentru dvs.

  ✔️ Planificare Fără Stres: Cu opțiunea de plată în rate, puteți planifica cu ușurință bugetul și să vă îmbunătățiți sănătatea dentară fără a afecta semnificativ finanțele personale.

  ✔️ Tratamente Personalizate: Indiferent dacă aveți nevoie de un implant dentar avansat, un tratament de ortodonție sau altă intervenție complexă, puteți alege să vă plătiți tratamentul în rate, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

  Cum Funcționează Plățile în Rate la Smile Dental Spa?

  1. Consultație Inițială: Programați o consultație pentru a discuta despre tratamentul necesar și pentru a primi o estimare a costurilor.

  2. Plan Personalizat: Împreună cu echipa noastră, veți crea un plan de tratament detaliat și veți discuta despre opțiunile de plată în rate disponibile.

  3. Selectați Perioada de Rambursare: Alegeți perioada care se potrivește cel mai bine situației financiare a familiei dumneavoastră. Puteți opta pentru rate lunare flexibile.

  4. Bugetați cu Încredere: Cu planul de plată în rate stabilit, veți putea să vă îmbunătățiți sănătatea dentară într-un mod care să se potrivească bugetului dvs.

  5. Începeți Tratamentul: După ce toate detaliile sunt stabilite, puteți începe tratamentul într-un mod fără stres și planificat cu grijă.

  Cât costă un implant dentar în rate?

  La clinica stomatologică Smile Dental Spa aveți posibilitatea de a alege dintre 3 mărci renumite de implanturi dentare. În funcție de opțiunea aleasă, chiar dacă alegeți un implant dentar premium, costul unui implant dentar în rate este foarte accesibil.

  Astfel, pentru un implant dentar în rate complet (implant dentar și bont protetic) achitat in 6 rate veți avea următoarele costuri :

  • implant dentar MIS 370 lei/lună
  • implant dentar BREDENT 500 lei/lună
  • implant dentar ZIMMER 625 lei/lună

  La Smile Dental Spa, credem că fiecare pacient merită acces la cele mai bune tratamente stomatologice. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre opțiunile noastre de plată în rate și pentru a stabili o consultație. Cu noi, veți avea grijă de sănătatea dumneavoastră dentară fără a vă îngrijora cu privire la aspectele financiare. Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a vă oferi un zâmbet sănătos și strălucitor!

  Ioana Luca
  Ioana Luca
  2023-07-22
  Servicii excelente intr-un cadru relaxat, profesionalism. Sunt foarte multumita de tratamentul pe care l-am primit si voi reveni cu fidelitate la doamna doctor Marin Diana! Lucreaza meticulos, calm si cu rabdare, nu am simtit niciun disconfort nici pe durata tratamentului, nici dupa. Recomand cu incredere! ❤️
  Dorin Bratu
  Dorin Bratu
  2023-05-28
  Lucrări bune și experiența plăcută
  DESIGN BALUSTRADEONLINE
  DESIGN BALUSTRADEONLINE
  2023-05-23
  Super!!!
  Cristina Dulgheru
  Cristina Dulgheru
  2023-05-12
  Recomand cu caldura aceasta clinica tuturor parintilor care cauta un serviciu excelent de stomatologie pentru copii. Dr. Ana Ghidan, specialistul clinicii in pedodontie, este foarte blanda si se asigura ca copiii sa primeasca cele mai bune servicii posibile.
  Alina Macris
  Alina Macris
  2023-05-05
  Totul la superlativ!!! Eva merge cu drag la cabinet. Dna dr Ana e super draguta si rabdatoare,mai ales cu copiii❤️. Mult profesionalism si dedicare. ???????? Multumim pt tot,ne vedem curand!
  Gabriela Dan
  Gabriela Dan
  2023-05-04
  Recomand! Profesionalism și calitate! Oameni dragi noua
  Adrian Gherghe
  Adrian Gherghe
  2023-04-27
  Am plecat cu zambetul pe buze de la cabinet datorita Anei Ghidan. Multumesc pentru profesionalism si pentru explicatiile oferite. O recomand cu caldura!
  Georgiana Ropota
  Georgiana Ropota
  2023-04-05
  Recomand cu drag dr Ionescu Anca, foarte bun profesionist, nu am simtit niciodata durere, indiferent de procedura pe care mi-a facut-o. De asemenea, un doctor foarte calm si empatic. Primul doctor stomatolog la care ma duc fara teama.
  Andrei Badarau
  Andrei Badarau
  2023-03-30
  Doamna dr. Anca Maria Ionescu este un medic specialist de inalta clasa, umana si profesionala. Ii multumesc pentru tratament si pentru recomandarile de specialitate.