Programează-te acum!

Russian Lips- mărirea buzelor- tot ce trebuie sa stiți despre această tehnică

Ce inseamnă "Russian Lips"

Tehnica „russian lips” este noul trend în tratamentele de umplere dermică pentru buze și este în tendințe masiv pe Instagram și printre celebritățile de top. Dacă sunteți activă pe rețelele de socializare și sunteți interesata de industria frumuseții și a esteticii, trebuie să fi văzut această nouă tendință estetică: russian lips sau buzele rusești. Russian Lip Filler este cea mai recentă tehnică aparută care oferă un aspect și o tehnică alternativă la umplerea buzelor. În această postare, descoperim tehnica rusă de umplere a buzelor și rezultatele care vin odată cu aceasta. 

Cu ce este diferită tehnica "Russian Lips"

Spre deosebire de fillerul tradițional pentru buze, un injector care folosește tehnica Russian Lip injectează produsul pe verticală, începând de la baza buzei și trage produsul spre exterior, spre marginea buzelor. În loc să înceapă de la marginea buzelor și să lucreze spre interior, injectorul lucrează produsul din interior spre exterior.

În mod tradițional, tratamentul de umplere a buzelor poate dura între 15-30 de minute. Cu toate acestea, datorită faptului că se utilizează mai mult material de umplutură, este nevoie de mai mult timp pentru injectare, ceea ce poate crește timpul de tratament la 30-45 de minute. Dacă durerea este o îngrijorare a dumneavoastră când vine vorba de tratament, vă recomandăm tratamentul mai tradițional de umplere a buzelor.

 

Am nevoie de umplerea buzelor cu tehnica "Russian lips"?

Dacă doriți să vă îmbunătățiți buzele și sunteți interesat de un lifting al buzelor, mai degrabă decât să modelați marginea exterioară a buzelor și să adăugați volum profilului facial, este posibil să preferați să aveți tehnica rusă de umplere a buzelor aici la Smile Dental SPA. Înainte de tratamentul cu filler dermal, vă vom invita întotdeauna la o consultație pre-tratament, astfel încât să putem determina exact ceea ce căutați prin intermediul rezultatelor, să vă luăm istoricul medical și să vă sfătuim cu privire la care dintre gama noastră de produse de umplere dermică ar fi potrivită pentru cerințele dumneavoastră individuale. Umplerea buzelor nu trebuie să se facă atât pe buzele superioare, cât și pe cele inferioare. În unele cazuri, vom folosi o combinație de metode tradiționale și lip flip pentru a crea cel mai bun aspect posibil.

Cât costă "Russian Lips"?

Datorită timpului suplimentar și a produsului care este uneori implicat în umplerea buzelor, este posibil să plătiți puțin mai mult decât ați plăti pentru o procedură normală de umplere a buzelor. Cu toate acestea, această investiție suplimentară ar putea însemna că obțineți rezultatul exact pe care îl doriți, iar rezultatele pot dura mai mult decât un tratament tradițional de umplere a buzelor.

Cât durează efectul Russian Lips?

Fillerul de buze durează între 9-12 luni, totuși se recomandă reîncărcările regulate pentru a vă asigura că forma dorită este păstrată. Pentru a solicita mai multe informații despre umplutura de buze și alte servicii estetice, vă rugăm să ne contactați!

Ești gata sa incerci aspectul Russian Lips?

La Smile Dental Spa suntem mândri să vă oferim această tehnică realizată de medici specialiști pregatiți. Rezervați o consultație GRATUITĂ astăzi pentru a afla dacă tehnica Russian Lips este potrivită pentru dvs.

Catalin Lopata
Catalin Lopata
2024-02-28
Echipa faina si servicii de calitate. Recomand!
Daniel Popa
Daniel Popa
2024-02-28
Recomand cu încredere, personal amabil, mă întorc de fiecare dată cu drag.
suntdumi
suntdumi
2023-12-23
Recomand cu cea mai mare încredere aceasta clinică. Dna. Doctor Ana Maria Ghidan s-a ocupat de problemele mele și cu ajutorul ei am scăpat de aceasta frică.
Adrian B
Adrian B
2023-12-20
Recomand clinica deoarece medicii aleg sa prelungeasca viata unui dinte natural in loc sa il inlocuiasca.
Maria
Maria
2023-12-18
Recomand cu drag clinica Smile Dental Spa. Domnișoara doctor Marin Diana este o persoană extraordinară, simpatică comunicativă și empatică cu pacientul. Explică fiecare pas ce îl face în timpul actului medical. Oferă detalii suplimentare, răspunzând la toate neclaritățile pe care pacientul le are. De asemenea, toată echipa este primitoare, profesionistă și zâmbitoare.