ProgramL – V: 9.00 – 20.00

Programeaza-te acum! 0760257337 / 0722834570

Plasmolifting- terapia PRP- elixirul tineretii

Plasmolifting- terapia PRP- folosind o abilitate unica de factori de creștere pentru a declanșa procesele de regenerare, oamenii de știință ruși R.R. Akhmerov și R.F. Zarudiy au dezvoltat o tehnica medicala unica, care poate fi literalmente numita “elixirul tineretii” de astăzi.

Plasmolifting, terapia PRP sau terapia vampir, este o metodă de injectare a plasmei trombocitare în ţesuturile umane (PRP technology), este o metodă naturală de întinerire şi modelare a proceselor de regenerare a ţesuturilor. Aceasta folosește elemente extrase din plasmă, cum ar fi hormoni, proteine ​​si vitamine, care, în combinație cu trombocite accelerează regenerarea țesuturilor și a celulelor de reînnoire. Acţiunea ei se bazează pe efectul regenerator al plasmei trombocitare, care se injectează în zonele afectate. Avantajul Plasmoliftingului este inofensivitatea acestuia, deoarece substanta injectata este “produsul propriu” al omului; nu este toxic si nu prezinta reactii de respingere, alergice sau posibilitatea infectarii.
Plasmoliftingul este eficient in mai multe domenii domenii: medicina estetica, stomatologie, traumatologie, ortopedie, ginecologie.

Plasmoliftingul- terapia PRP- in stomatologie se injecteaza in mai multe tratamente, cum ar fi:

  • in procesul de inserare a unui implant dentar, reduce riscul de respingere a implantului
  • in tesuturile afectate ale gingiilor
  • in liftingul sinusal
  • in operațiile maxilofaciale, accelerand perioada de vindecare

Cateva dintre efectele folosirii plasmoliftingului- terapia PRP- in dermato-estetica sunt:

  • Reducerea ridurilor de expresie si a cronoimbatranirii. Inlaturarea hiperpigmentarii si a semnelor fotoimbatranirii.
  • Tratamentul acneei si atenuarea cicatricilor postacneice. Imbunatatirea culorii fetei.
  • Reducerea edemelor, cearcanelor.
  • Cresterea elasticitatii pielii, imbunatatirea reliefului cutanat.
  • Reducerea caderii parului, reducerea fragilitatii si despicarii firului de par.
  • Indepartarea matretei, deshidratarii si pruritului, normalizarea glandelor sebacee.

plasmolifting, chirurgie oro maxilo faciala

Cum functioneaza Plasmolifting-ul

Metoda Plasmolifting ™=- terapia PRP- constă în injectarea de plasmă autologă de trombocite în corpul uman inițiind astfel procesul de refaceri celulare in tesuturi.

În timpul procedurii este colectata o cantitate de 9 ml la 36 ml de sânge al pacientului în tuburi certificate Plasmolifting ™ (cantitatea de sânge depinde de scopul procedurii). Pierderea acestei cantitati mici de sânge nu afectează sănătatea pacientului, și nici nu amenință funcționarea normală a corpului.

Apoi, probele de sânge sunt centrifugate cu ajutorul unor mijloace de centrifugare specifice. În mod normal, sângele uman conține de la 150.000 mcl la 350.000 mcl de trombocite, iar centrifugarea în tuburi certificate Plasmolifting ™ păstrează această concentrație naturală de trombocite. Se poate creste numarul de trombocite prin simpla creștere a volumului de plasmă injectat.

Tuburile certificate Plasmolifting ™ separa foarte bine sangele în celule roșii și albe si plasma cu trombocite și factori de creștere. Din moment ce plasma autologa de trombocite se obtine din sângele propriu al pacientului, garantează deplina compatibilitate biologică eliminând posibilitatea apariției reacțiilor alergice, ca răspuns imunogen sau de respingere.