ProgramL – V: 9.00 – 20.00

Programeaza-te acum! 0760257337 / 0722834570

Fast and Fixed

Fast and Fixed de la Bredent Germania este un sistem de implanturi modern, este cel mai utilizat in tehnologia “dinti ficsi intr-o zi”, este  liderul de piata fiind utilizat cu succes de 20 de ani. Sistemul este recunoscut si folosit in intreaga lume.

Numeroși pacienți care se confruntă cu edentatie totala sau care au pierdut mare parte din dinti doresc să aibă o restaurare fixă și la costuri accesibile.

Prin utilizarea sistemului SKY Fast and Fixed putem să oferim pacienților nostri tratamente de extracţie, implantare și restaurare temporară într-o singură zi, astfel încât aceștia să poată mânca imediat după intervenția chirurgicală și să participe la viața socială.

Cui se adreseaza sistemul Fast and Fixed?

 • Pacientilor care mai au putini dinti sau deloc
 • Pacientilor care nu sunt dispusi sa accepte un tratament conventional cum ar fi proteza totala
 • Pacientilor care nu mai pot sustine o lucrare fixa pe proteze dentare

Fast and Fixed

Avantajele sistemului Fast and Fixed:

 • Dinti ficsi in doar 12 ore.
 • Aspect natural al dintilor precum si confort sporit la masticatie si vorbire comparativ cu lucrarile protetice.
 • Deoarece bonturile sunt integrate în implanturi în timpul intervențiilor chirurgicale, nu este necesară intervenția chirurgicală suplimentară – în acest fel pacienții vor economisi timp și bani.
 • Studiile științifice au arătat că implanturile plasate în osul local au o rată mai mare de supraviețuire decât implantele augmentate.
 • Pierderea osoasă cauzată de micro-decalaj este redusă, deoarece implanturile sunt practic transformate în implanturi monocomponente datorită integrării imediate a bonturilor.

Etapele tratamentului Fast and Fixed

La clinica Smile Dental Spa efectuarea tratamentului Fast and Fixed este realizata de o echipa cu experienta formata din medic specialist in chirurgie oro-maxilo-faciala, un medic anestezist si un medic specialist in protetica.

Etapele interventiei cu implanturi dentare Fast and Fixed realizate in 12 ore sunt urmatoarele:

 • anestezia pacientului,
 • etapa chirurgicala cu inserarea implanturilor,
 • amprente finale,
 • montarea lucrarii provizorii.

După interventia chirurgicala, implanturile vor fi lăsate timp de cel puțin 5 luni pentru a se vindeca și a se integra in os. După această perioadă, restaurarea finală este prevăzută cu proteze fixe.

 

Pretul tratamentului Fast and Fixed si posibilitati de plata

Sistemul FAST&FIXED Bredent 4 implanturi (4 implanturi, 4 bonturi, lurare fixa provizorie, anestezie sedare) 4.500 Euro.
Sistemul FAST&FIXED Bredent 6 implanturi (6 implanturi, 6 bonturi, lurare fixa provizorie, anestezie sedare) 5.000 Euro.

Pentru a veni in sprijinul pacientilor nostri am incheiat o colaborare cu Banca Transilvania si astfel aveti posibilitatea efectuarii platii de tratamente stomatologice complexe in 6 Rate Fixe, fara Dobanda.
Cardurile acceptate pentru plata in 6 Rate Fixe fara Dobanda sunt:
MASTERCARD FORTE / STAR FORTE,
MASTERCARD FORTE- DIVIZIA PENTRU MEDICI,
VISA GOLD/STAR GOLD,
VISA GOLD BT-ROTARY,
VISA PLATINUM,
STAR PLATINUM,
BUSINESS CREDIT CARD, emise de Banca Transilvania

//youtu.be/R9e1TvlVYew