ProgramL – V: 9.00 – 20.00

Programeaza-te acum! 0760257337 / 0722834570

ALBIRE DENTARA

albire dentara laser Epic xAlbire dentara laser este cel mai inovativ tratament de albire dentara existent. Tipurile de albire dentara variaza în funcție de rezultatele vizibile și de efectele durabile, ceea ce poate îngreuna alegerea unui tratament eficient de albire durabil.
La clinica Smile Dental Spa oferim o nouă procedură de albire dentara cu laser, care poate avea rezultate exceptionale, cu ajutorul laserului EPIC X de la BIOLASE. Acest tratament inovator poate oferi pacienților noștri până la nouă nuanțe de dinți mai albi în aproximativ 20 de minute, cu puțin sau fără disconfort și cu rezultate imediate.
Daca doriti o albire dentara cu costuri mai mici puteti opta pentru albirea cu lampa WHITE SMILE. Aceasta este o alta metoda de albire dentara foarte eficienta si se face in cabinet fiind necesare 2-3 sedinte a cate 40-50 de minute spre deosebire de albire dentara laser care se realizeaza intr-o singura sedinta.

Albire dentara laser BIOLASE EPIC X

Albire dentara laser Biolase Epic X este cea mai rapida si cea mai eficienta metoda de albire a dintilor.
Cercetările au arătat că laserele Epic X de la Biolase sunt capabile să albeasca dintii cu 6-12 nuanțe (variază în funcție de pacient) in mai puțin de 20 de minute de contact între gel și dinți.

Albire dentara laser este singura metoda de albire dovedita stiintific ca nu afecteaza smaltul dintilor.

Mulți dintre pacienții noștri care isi albesc dinți optează pentru albirea dinților cu laser Epic X de la Bioalse din urmatoarele motive principale:

  • Laserul special Epic X de la BIOLASE reacționează cu gelul cu peroxid de hidrogen pentru a accelera albirea. Tratamentul în sine durează puțin sub 20 de minute.
  • Rezultatele sunt de obicei mai imediate și spectaculoase decât la alte metode de albire traditionale.
  • Pacienții se confruntă cu puțin sau deloc disconfort în timpul sau după albirea dinților activată cu laser.
  • Dintii isi pastreaza culoarea timp indelungat, fara efecte secundare.

Importanta albirii dintilor

Dintii „albi perlați” sunt apreciați în întreaga lume ca semn nu numai al sănătății și bunăstării, ci și al grijii de sine. În afaceri și plăcere, primele impresii sunt totul; oamenii își aduc mereu aminte de zâmbetele și strângerile de mână ale noilor cunoscuți. Un zâmbet sclipitor face minuni pentru stima de sine și încredere; când știi că arăți bine, te simți grozav!