ProgramL - V: 9.00 - 20.00 S: 9.00 - 14.00
Programeaza-te acum! 0722.834.570

Cabinet stomatologic sector 4 Bucuresti, Smile Dental Spa, este situat foarte aproape de centrul orasului si dispune de locuri de parcare private pentru pacienti. Va asteptam intr-o atmosfera calda, relaxanta si eleganta.

Cabinetul este dotat cu echipament modern si performant. Astfel, uniturile dentare sunt Castellini, fiziodispenser chirurgical NSK si lampa de albire WHITE SMILE. De asemenea, cabinetul dispune de sterilizare conform normelor europene, sisteme variate de implant dentar si materiale de cea mai buna calitate.

La Smile Dental Spa, cabinet stomatologic sector 4, unul dintre obiectivele noastre este crearea unui mediu in care pacientii nostri sa se simta cu adevarat confortabil si relaxati in timpul oricarui tratament stomatologic sau interventie chirurgicala. De aceea, oferim tratamente stomatologice de urgenta, implant dentar, aparate ortodontice, estetica dentara si faciala, in urma unor consultatii efectuate de medici specialisti.

Frica si anxietatea sunt foarte frecvente, creandu-le pacientilor stres si nervozitate, din acest motiv majoritatea evita vizita la dentist pana cand durerile se agraveaza. Din aceasta cauza uneori este prea tarziu pentru a salva dintii afectati profund.

Astfel, inca de la prima consultatie construim relatia medic-pacient, raspunzand nevoilor dumneavoastra prin conceperea unui plan de tratament complet si cu rezultate durabile.

Cabinet stomatologic sector 4 Bucuresti- Smile Dental Spa

Prevenirea este intotdeauna cea mai confortabila si economica modalitate de tratament care va ajuta sa va pastrati sanatatea dintilor pe tot parcursul vietii. De aceea, prioritatea noastra este recomandarea si aplicarea unui program de ingrijire preventiva a dintilor personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient. Echipa noastra efectueaza tratamente complexe interdisciplinare de reabilitare orala.

Datorita pasiunii pentru ceea ce facem echipa noastra se perfectioneaza continuu participand la cursuri, congrese si manifestari stiintifice.

Echipa medicala- cabinet stomatologic sector 4, Smile Dental Spa

Anca Maria Ionescu

Medic Dentist, Specialist Chirurgie O.M.F.

  Alexandra Manescu

  Medic Dentist, Specialist Ortodontie si Ocluzologie

   Ioana Teoteoi

   Medic Dentist, Specialist Chirurgie O.M.F., SDS- Cabinet stomatologic sector 4

    Andreea Gubandru

    Asistenta Stomatologie si Igienist Dentar, SDS- Cabinet stomatologic sector 4

     Valentina Badea

     Medic Dentist, Specialist Stomatologie pt copii; SDS- Cabinet stomatologic sector 4

      Dana Purcarea

      Medic Dentist, Specialitatea Endodontie; SDS- Cabinet stomatologic sector 4

       Gabriela Zguma

       Medic Dentist, Stomatologie Generala; SDS- Cabinet stomatologic sector 4

        Numele (necesar)

        Email-ul tău (necesar)

        Telefon (necesar)

        Detalii

        Smile Dental Spa- Cabinet stomatologic sector 4